Servicetekniker till forskningsföretag

Servicetekniker till forskningsföretag

Om tjänsten
Som Servicetekniker arbetar du mycket nära kunden och måste därför vara både serviceinriktad och positiv. Du brinner för teknik och ser problemlösning som en utmaning, där det är naturligt att utreda grundorsaken till varför problem uppstår och motverka att det återkommer igen. Det kan innebära allt från att skruva ihop en maskin eller dylikt efter manual/bruksanvisning åt kund till att felsöka och laga/ kalibrera en våg.

Arbetet är väldigt hands-on samtidigt som förmågan att kunna dokumentera utförligt är väldigt viktigt i och med att det är i läkemedelsindustrin/labbmiljö.

I din roll som Servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Kalibrering, Installation och felsökning av utrustning och automatiserade maskiner
  • Teknisk support och rådgivning till kunder
Tjänsten som Servicetekniker är ett konsultuppdrag med start omgående. Detta är en heltidstjänst med placering i Södertälje. Du rapporterar till din konsultchef på Adecco.

Om dig
Vi söker dig som har arbetat som servicetekniker förut, har ett starkt intresse för teknik och gillar att arbeta med händerna, samtidigt som du är flexibel har du en god känsla för ordning och reda. Du har inga problem att arbeta både självständigt och i grupp. Det är meriterande om du arbetat med tekniskutrustning inom läkemedelsindustrin. Vidare är det även ett plus om du har kunskap om Good Manufacturing Practice (GMP), riktlinjer inom läkemedelsbranschen (GXP) och studerat fordon, el eller teknik på gymnasiet.

Vidare ser vi att du har stor social kompetens, är analytisk samt ansvarstagande.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tidigare erfarenhet av en liknande roll
  • Arbetat med analytisk felsökning
  • B-körkort
  • Talar och skriver obehindrat på svenska
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Kunden
Kunden förser marknaden med kostnadseffektiv support, drift och underhåll på utrustningar och analysinstrument inom Forsknings- och Laboratoriemiljöer. Företagets kultur präglas av framförallt 4 ledord: Enkel, modig, öppen och personlig.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Felicia Salazar via Adecco 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Adecco, servicetekniker, service, teknik, meka, fysiskt arbete, läkemedel, läkemedelsbranschen, forskning, Södertälje.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 2 dec 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.