Servicetekniker till DeLaval Sales AB

Servicetekniker till DeLaval Sales AB

Har du ett stort driv och god planeringsförmåga? Vill du ha ett omväxlande, ansvarsfullt och självständigt arbete inom svensk mjölkproduktion där du har nära kontakt med kunder och får möjlighet att utvecklas inom den senaste robot- och datatekniken? Då är tjänsten som Servicetekniker på DeLaval Sales AB med upptagningsområde Sörmland och södra Stor-Stockholm något för dig!

Om tjänsten
Som servicetekniker kommer du arbeta med service, felsökning och reparationer på Delavals mjölkningsanläggningar och mjölkningsrobotar. Du ansvarar för att planera din egen tid efter kundernas behov och utgår hemifrån med servicebil. Utöver service och reparation kommer du ansvara för försäljning av tillbehör, reservdelar och förbrukningsartiklar samt utföra montage, lagerhantering och sköta administration.

Du kommer vara en del av ett team om 18 servicetekniker där ni samarbetar nära varandra till stor del. För att komma in i rollen får du en omfattande grundutbidlning vid Hamraskolan i Tumba, får göra samresor med erfarna kollegor samt får kontinuerlig vidareutbildning. Resor och övernattningar förekommer i tjänsten och vid behov kan du behöva arbeta på kringliggande orter. Du rapporterar till försäljningschef. För rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter.

I din roll som servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Service, felsökning och reparationer på våra olika mjölkningsanläggningar och mjölkningsrobotar.
 • Försäljning av tillbehör, reservdelar och förbrukningsartiklar.
 • Montage, lagerhantering och administration.
Om dig
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning, gärna med el- eller teknikinriktning. Du har god datorvana (både hård- och mjukvara) och är tekniskt intresserad med flera års erfarenhet av teknisk service. Du har körkort och gärna ett intresse för och erfarenhet av djurhållning och/eller mjölkproduktion.

Vidare söker vi efter en initiativrik, självständig och engagerad person som vill ingå i ett ambitiöst team. Du värdesätter att ge dina kunder en god service enligt högsta standard. Du är målinriktad och tillmötesgående ute hos kunderna, har en god kommunikativ förmåga och vet vad bra service innebär. Du är ansvarsfull och trivs i en vardag där du primärt är din egen ledare men samtidigt är en del av ett team.

Viktigt för tjänsten är:
 • Minst gymnasieutbildning, gärna el- eller teknikprogram.
 • Datorvana (både hård- och mjukvara)
 • Du behöver ha körkort
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • Ansvarstagande med handlingskraft och förmåga att fatta egna beslut
 • Serviceinriktad med förmåga att sälja och övertyga.
 • Vana av att arbeta självständigt med ordningssinne och förmåga att planeraext
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om DeLaval
DeLaval är världsledande inom mjölkningsutrustning. Vi har 4 450 anställda på över 100 marknader. I snart 130 år har vi utvecklat lösningar och service för effektiv mjölkproduktion. Vår forskning och utveckling syftar till att ge lantbrukare tillgång till pålitliga och hållbara system som främjar djurhälsa och produktion av kvalitetsmjölk. De Laval är ett företag i Tetra.

DeLaval Sales AB ingår i Market Area Norra Europa och tar hand om försäljningen på den svenska marknaden, Företaget har ca 180 anställda. Huvudkontoret finns i Tumba söder om Stockholm, intill vår forsknings- och utvecklings gård Hamra. Här ligger även koncernens huvudkontor och vår fabrik för mjölkningsrobotar. Du kan läsa mer om oss på www.delaval.com

Om anställningen

DeLaval har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

DeLaval erbjuder dig:
 • En utvecklande tjänst i ett stabilt och spännande företag
 • Tillsvidareanställning
Om ansökan
Tjänsten har start i början av hösten och sista ansökningsdag 28e oktober. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult.

Sabina Sjögren via 08 -58751277, sabina.sjogren@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Servicetekniker, Mjölkproduktion, DeLaval, DeLaval Sales AB, Sörmland,Södra Stor-Stockholm, Södertälje, Adecco
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 okt (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.