Servicetekniker till AstraZeneca

Servicetekniker till AstraZeneca

Avdelning Drift & Media söker servicetekniker till filtergruppen inom driftteknik.

Hos oss får du bidra till att utveckla läkemedel som förändrar liv. Vi är verksamma i mer än 100 länder världen över och ett av Sveriges viktigaste exportföretag.

I Södertälje finns vår största globala produktions- och distributionsanläggning som är en av världens största tillverkningsenheter för läkemedel. Totalt sysselsätter vi här cirka 4 100 personer, varav 3 500 arbetar i våra tillverkningsanläggningar. Våra två stora produktionsanläggningar kan hantera hela processen, från den kemiska produktionen av aktiva farmaceutiska substanser till formulering, fyllning/tablett-tillverkning, packning och distribution till våra kunder.

Vi investerar också cirka 285 miljoner dollar i en ny högteknologisk anläggning för tillverkning av biomedicin, vilken gör det möjligt för oss att kombinera vår expertis inom biomedicin och vår väletablerade, förstklassiga tillverkningskultur.
Södertälje är också huvudkontoret för AstraZenecas nordisk-baltiska marknadsorganisation samt här finns också ett antal globala stödfunktioner.

Din spelplan:
Som servicetekniker kommer du att ha en nyckelroll i underhållsarbetet av ventilationssystem och filterteknik.

Din roll:
Servicetekniker ansvarar för att underhåll av produktions- och mediacentraler inklusive filtersystem upprätthålls.
Medverka i planering och uppläggning av underhållets struktur och utförande.
Medverka och föreslå optimeringar, förbättringar och harmoniseringar av arbetssätt, underhållsutförande och systemlösningar.
Vara teknisk expert i underhållsplanering, underhållsutförande och underhållssystem.
Medverka som teknisk expert i utredningar avseende avvikelser, störningar m.m relaterade till ventilation och filter.
Verka för att gällande lagar, myndighetskrav och föreskrifter och AZs föreskriftsystem samt gällande branschpraxis följs i alla avseenden.
Verka för att AZs mediainstallationer upprätthåller en bra, säker och modern teknisk standard för att minimera skador på person och/eller egendom samt hålla en anpassad tillgänglighet på systemet.

Vi förutsätter:
För att passa i rollen har du ett intresse för teknik, gärna mediasystem eller HVAC. Du har en teknisk utbildning alternativt har förvärvat motsvarande kompetens genom mångårigt arbete inom ventilation filterteknik. Att du har arbetat inom läkemedelsindustrin eller liknande står naturligtvis högt på vår kravspecifikation. Kunskap att uttrycka dig i tal och skrift på engelska är ett krav.

Framgångsfaktorer:
Som person tycker du om att arbeta självständigt men ändå i team där snabbhet och förändring är nyckelord. Du är strukturerad och har lätt att kommunicera med andra. Då bortfall av media ofta orsakar problem för produktion är det viktigt att du har förmågan att få saker gjorda i ett högt tempo. AstraZenecas mediasystem är omfattande.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som Servicetekniker är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på sex månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Marléne Nordsten via 073-684 77 82

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Servicetekniker, AstraZeneca, Södertälje, Adecco
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 22 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.