Senior Business Controller Astra Zeneca Biomanufacturing Center

Senior Business Controller Astra Zeneca Biomanufacturing Center

Vill du vara med oss och bygga det framtida AstraZeneca? Är du en controller med erfarenhet av att jobba med controlling och produktionsekonomi? Då är AstraZeneca något för dig!

På AZ Sweden Biomanufacturing Center har vi ett nära samarbete, tar hand om varandra och våra patienter. Här formar vi framtidens medicin genom att producera och leverera avancerade och hållbara biologiska läkemedel till patienter. Vi verkar i en mångkulturell och global miljö där digitala lösningar, vår LEAN-kultur, och hållbarhetsfokus driver oss framåt. Hos oss får du designa din egen väg, driva din utveckling och bygga din karriär.

Vi kan erbjuda en spännande möjlighet att bli en del av Sweden Biomanufacturing Center i Södertälje som Senior Business Controller med inriktning på produktionsekonomi.

Din spelplan:
Du blir del av Finance & Enabling funtions teamet på Sweden Biomanufacturing Center (SBC).
Detta team ska ses som en självklar business partner i det arbete som drivs på siten.
Teamet är ansvariga för att rapportera korrekta siffror med rätt kvalitet i rätt tid samt att driva Project management office, Business process management samt risk- och compliance arbetet inom siten.

Vi är måna om att nå våra mål på ett dedikerat och samtidigt hållbart sätt. Vi kan därför beskrivas som ett prestigelöst team som har högt till tak och som alltid hjälper varandra framåt. Våra roller innebär arbete med olika funktioner inom SBC.

Din roll:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Senior Business Controller med inriktning på produktionsekonomi hos SBC innebär att vara finansmedlem i MAP (Manufacturing Accounting project). Detta projekt omfattar byte av kalkyleringsmodell för fabriken samt att implementera Actual product costing. Vi är redan i slutet av implementering av kalkyleringsmodellen men är precis i uppstart av att implementera Actual project Costing. I din roll kommer du att vara finansmedlem i projektet och tillsammans med supply chain lokalt på fabriken och ett stort globalt team ansvara för en lyckat implementation i början av 2023.

Vi förutsätter:
Att du har god erfarenhet av produktionsekonomi. Du är civilekonom eller har annan motsvarande utbildning. Som person är du strukturerad, noggrann, analytisk och positiv. Viktigt i rollen är att du har ett stort intresse för verksamheten, kan arbeta både självständigt och i team för att nå uppsatta mål och självklart gilla siffror. Eftersom vi är en internationell organisation är din förmåga att kunna uttrycka dig flytande i tal och skrift på både svenska och engelska ett krav.

Varför AstraZeneca?
När vi på AstraZeneca ser chansen att förändras tar vi tillfället i akt - för varje möjlighet, oavsett hur liten, kan vara början på något stort. Att leverera medicin som förändrar människors liv handlar om att ha entreprenörsanda - att hitta stunderna och förstå dess potential.
Därför söker vi dig som drivs av att arbeta både självständigt och i team. För genom ditt arbete kommer du och ditt team kunna göra skillnad för patienters liv varje dag då ni ser till att produktion av livsnödvändiga mediciner kan fortlöpa. AstraZeneca värdesätter din kommunikativa ådra, din analytiska förmåga och ditt driv att få saker gjorda.

Vill du göra skillnad för människor runt hela världen? Klicka dig vidare, så gör vi det tillsammans på Campus AstraZeneca Södertälje!

Är du nyfiken att höra mer om tjänsten, kontakta Camilla Ståhl Helzel på telefon 070-165 0113. Intervjuer kommer att hållas löpande.

Kontakt

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare jesper.jenefjard@adecco.se

Har du frågor gällande registrering vänligen kontakta info@adecco.se
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 10 aug 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.