Resebokare till Björcks Resor i Södertälje Centrum

Resebokare till Björcks Resor i Södertälje Centrum

Söker du heltidsjobb under sommaren? Vi söker dig som vill sommarjobba som resebokare hos en av våra kunder i Södertälje. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som resebokare kommer du att vara en del av ett trevligt familjärt team med placering på Björcks Resor i Södertälje.

I din roll som resesäljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Bokning via telefon
  • Försäljning och rådgivning till besökande kunder på resebyrån
  • Administration kring bokningar
Om dig
Vi söker dig som studerarar och vill jobba extra under sommaren eller dig som är pensionär och kanske har ett förflutet i resebranschen. Du får gärna ha ett stort intresse för resor.

Vidare ser vi att du är positiv, hjälpsam, serviceinriktad, engagerad. Du har förmågan att skapa goda relationer med kunder, samarbetspartners och kollegor. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av resebranschen eller från arbete i kundtjänst, telefonservice eller liknande.

Viktigt för tjänsten är:
  • talar och skriver mycket bra svenska och engelska
  • god kommunikationsförmåga
  • van dataanvändare
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som resebokare är ett konsultuppdrag med start i juni och sträcker sig under sommaren. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Randa Melko via 0200 - 22 22 22.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Administration, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 26 apr 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.