Redovisningskonsult - Skullman Enterprise AB

Redovisningskonsult - Skullman Enterprise AB

Redovisningskonsult - Skullman Enterprise AB

Har du tidigare erfarenhet av löpande redovisning och trivs i en självgående roll? Har du dessutom en utbildning inom företagsekonomi? Då kanske det är dig vi letar efter.

Om tjänsten
Som Redovisningskonsult/Redovisningsekonom ansvarar du för att självständigt sköta den ekonomiska administrationen och det löpande redovisningsarbetet åt kunderna. Du kommer att arbeta på ett litet företag där du jobbar tätt tillsammans med vd:n.

I din roll som Redovisningskonsult/Redovisningsekonom kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Löpande bokföring för aktiebolag och EF
  • Avstämningar inför bokslut, upprättande av bokslut
Tjänsten som Redovisningskonsult/Redovisningsekonom är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och som är tänkt att pågå i 3 månader med chans till förlängning. Företaget finns placerat i Åkers Styckebruk i fina kontorslokaler med mycket natur.

Om dig
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom företagsekonomi med några års erfarenhet av löpande redovisning. Du besitter goda kunskaper inom redovisningens samtliga delar och känner dig trygg i bokföringsarbetet. Arbetet kommer ske i Björn Lundén och Fortnox, därför ser vi det som meriterande om du har erfarenhet av dessa program sedan tidigare. För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann, strukturerad och ha ett gott ordningssinne. Kvalitet ser du som en självklarhet. Körkort och egen bil är ett krav.

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet av att självständigt utföra ovan nämnda arbetsuppgifter
  • Högskoleutbildning inom företagsekonomi
  • Prestigelös och samarbetsvillig
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sheyda Ali via Adecco 010 - 173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Redovisning, Redovisningskonsult, Redovisningsekonom, Ekonom, Heltid, Åkers styckebruk, Stockholm, Adecco
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.