Receptionist på Scania Visitor & Demo Center

Receptionist på Scania Visitor & Demo Center

Om tjänsten
I rollen som Receptionist på Scania Visitor & Demo Center kommer du förutom att bemanna receptionen, välkomna besökare och guida dem rätt. Du kommer agera säljansvarig i klädshopen samt hantera kassa och ansvara för kassaredovisningen vid dagens slut.

Vidare kommer du att vara hantera bokning av konferensrum samt vara behjälplig vid enklare administrativa arbetsuppgifter.

I din roll som Receptionist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Välkomna gäster och guida dem rätt
  • Boka konferensrum
  • Ansvara för öppning och stängning av både Marcus Wallenberg-hallen och Scania Demo Center
Om dig
Vi söker dig med erfarenhet från liknande tjänster samt besitter vana av att möta och kunna hantera alla typer av gäster och besökare. Du som är serviceorienterad, prestigelös och initiativtagande kommer nå stor framgång i rollen som Receptionist.

Vidare trivs du i en koordinerande roll där du med en god kommunikations- och samarbetsförmåga ständigt är lyhörd för uppdragsgivarens önskemål.

Viktigt för tjänsten är:
  • Arbetslivserfarenhet inom serviceorienterade yrken
  • Prestigelöshet, flexibilitet och initiativtagande
  • Obehindrat kunna kommunicera på svenska och engelska, både i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Scania
Scania AB är en svensk lastbils- och busstillverkare som sedan maj 2014 i stort sett helt ägs av tyska Volkswagen AG. Verksamheten är i huvudsak förlagd till Södertälje, Stockholms län, där även Scaniagruppens huvudkontor finns.

Om anställningen
Tjänsten som Receptionist är ett konsultuppdrag med start 2a januari 2019. Arbetstider är onsdagseftermiddagar, heltid vecka 2-3 samt halva vecka 4 2019. Därefter kan du bli kontaktad vid behov. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Peder Andersson via 08 - 100 500.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Receptionist, Reception, Service, Guide
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 21 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.