Processoperatör till Northvolt i Västerås

Processoperatör till Northvolt i Västerås

Northvolts mål är att tillverka världens mest miljövänliga batterier för att möjliggöra övergången till förnybar energi. Med återvinning och nytänkande i fokus vill Northvolt besegra klimatförändringen utan att kompromissa med ekosystem, över användningen av naturresurser eller förorening av vatten och mark. Northvolt förbereder och leder förändringen inför nästa generations miljötänkande!

I en snabbrörlig och föränderlig värld där miljömedvetenhet och elektrifiering står allt mer i fokus kommer framtidens batterier ha en stor inverkan. Morgondagens energikällor kräver nya lösningar, framtagna av drivna, kunniga och nyfikna medarbetare.

Vill du bidra med kunskap och arbetslivserfarenhet på resan mot en mer hållbar framtid? Vill du vara en del av arbetet på en av de största batterifabrikerna i Europa?

Då har vi tjänsten för dig på Northvolt Labs i Västerås!

Om tjänsten
I rollen som Processoperatör kommer du övervaka produktionen och processer från kontrollrummet (reglera tryck, temperatur, kemikalier etc.). Du kommer också att utföra visuella inspektioner och underhåll av utrustning (rör, pumpar och ventiler) samt genomföra provtagningar för att säkerställa att materialet inte är förorenat.

Vidare kommer du kontinuerligt att arbeta med riskanalys, avvikelsehantering samt förbättringsarbete för att kunna vidta lämpliga åtgärder vid fel och avvikelser som påverkar produktionen. En säker produktionslinje är Northvolts högsta prioritet och kommer därför att vara en avgörande del av varje uppgift.

I din roll som Processoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Processövervakning
  • Aktivt delta i säkerhet/kvalitet/miljö- och förbättringsarbete
  • Stötta chefer och kollegor med att skapa en god arbetsmiljö
Northvolt har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om dig
Som Processoperatör ska du ha god förståelse och insikt inom kemisk processindustri samt erfarenhet från att arbeta i en produktionsmiljö med pågående processer. Vi tror att du har kunskap och erfarenhet av att läsa processkartor och elscheman samt god förståelse för utrustning såsom rör, pumpar och ventiler. Vi ser med fördel att du har relevant bakgrund från produktion inom stålverk, cement, läkemedel, kosmetika, aktiva material eller olja och gas.

Viktigt för tjänsten är:
  • Relevant utbildning, med fördel från högskola/universitet
  • Arbetslivserfarenhet från kemisk processindustri
  • Obehindrat kunna kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Northvolt
Northvolt AB grundades 2015 och är ett svenskt industriföretag med målet att tillverka världens mest miljövänliga batterier.
Läs mer på Northvolts hemsida www.northvolt.com

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryterare: Peder Andersson via peder.andersson@adecco.se alternativt Daniel Weiderstål via daniel.weiderstal@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Processoperatör, Operatör, Industri, Kemi, Processindustri, Ingenjör
Mer info
Kontaktperson Daniel Weiderstål
Telefon 021-470 29 13
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.