Operatörer sökes till AstraZeneca

Operatörer sökes till AstraZeneca

AstraZeneca är ett globalt läkemedelsföretag som fokuserar på forskning, utveckling, tillverkning och kommersialisering av innovativa läkemedel inom viktiga hälsovårdsområden. Vi förvandlar goda idéer till effektiva läkemedel för att förbättra patienters hälsa och livskvalitet över hela världen
AstraZeneca är verksamma i mer än 100 länder världen över och ett av Sveriges viktigaste exportföretag. I Södertälje finns AstraZenecas största globala produktions- och distributionsanläggning och en av världens största tillverknings- och packningsenheter för läkemedel - Sweden Operations. AstraZeneca producerar och packar allt från tabletter och kapslar till inhalatorer, frystorkade produkter, sprejer, flytande lösningar och mycket mer.

Din roll
Som operatör på AstraZeneca är du en viktig del av verksamheten där du kvalitetssäkrar arbetet och bidrar till att kunden kan känna sig trygg med produkten. I operatörsrollen kommer du utvecklas och tränas för att övervaka produktion, ansvara för olika delar av tillverkningsprocessen och/eller ansvara för lagerhantering och distribution. Du dokumenterar dina arbetsmoment löpande och uppföljning samt problemanalyser gör du med hjälp av Lean-verktyg. Allt arbete är standardiserat och det ingår i samtliga roller att arbeta med ständiga förbättringar. Allt arbete sker enligt skriftliga instruktioner SOP och följer GMP (Good Manufacturing Practice).

Som operatör arbetar du i direkt anslutning till AstraZenecas produktionsmiljö, vilket betyder att du följer deras högt ställda hygienkrav. Med patienten i fokus, betyder det bland annat förbud mot piercingar, privata telefoner, smycken samt smink. Produktionen pågår dygnet runt, vilket innebär att du som operatör arbetar i skift.

Kravprofil
  • Minst gymnasiekompetens, gärna med naturvetenskaplig eller teknisk inriktning.
  • Relevant arbetslivserfarenhet för att uppfylla de krav som ställs i rollen, gärna inom industri och produktion, särskilt inom läkemedelsbranschen och/eller inom AstraZeneca.
  • Minst 2 års sammanhängande arbetslivserfarenhet
  • Möjlighet att arbeta skift, dag, kväll och/eller natt.
  • Mycket goda kunskaper i både tal, skrift och läsförståelse i det svenska språket.
  • Bekväm att arbeta med dokumentering och administration
  • Kundfokuserad samt ha en god samarbetsförmåga
  • Det är mycket meriterande om du har kunskaper/utbildning inom GMP (Good Manufacturing Practice) och Lean eller har erfarenhet från processindustrin, läkemedelsbranschen och/eller verksamhetsområden med hygienkrav (exempelvis inom livsmedelstillverkning eller sjukvården). Även truckkort är meriterande.
Framgångsfaktorer
Som person vill vi att du är nyfiken, prestigelös och ansvarsfull och tycker att effektivitet och noggrannhet är A och O i arbetet. Du är också positiv och trivs i en miljö med ett nära samarbete mellan kollegor och kringfunktioner. Du har även en stark vilja att lära och utvecklas i rollen som operatör. För att trivas som operatör på AstraZeneca bör du även ha ett tekniskt intresse och inte ha några problem med fysiskt arbete.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sam Knijnenburg via Adecco 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Operatör, AstraZeneca, Adecco, Södertälje
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 21 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.