Maskinoperatörer till Adecco i Södertälje!

Maskinoperatörer till Adecco i Södertälje!

Har du erfarenhet av tillverkande industri? Är du en noggrann person som trivs att arbeta i team? Vi på Adecco får löpande in uppdrag från en internationell kund och just nu söker vi Maskinoperatörer i ett proaktivt syfte till Södertälje!

Om tjänsten
Som Maskinoperatör kommer ditt arbete bestå av bland annat siktning, fyllning, packning och provtagning. Allt arbete dokumenteras skriftligt och signeras i protokoll. I rollen som Maskinoperatör kommer du att åtgärda olika störningar i produktionen och rapportera in eller utföra visst underhåll av maskinerna. Du kommer att vara en viktig del av verksamheten och du kommer att kvalitetssäkra ditt arbete samt ha ett helhetsansvar för produktionen. I arbetet förekommer det även renhållning av utrustning och maskiner. Vidare kommer du även att arbeta förebyggande för att förhindra avvikelser och arbetet sker i enlighet med bl.a. GMP och LEAN.

Arbetstiderna är förlagda enligt skiftgång, alltifrån 2-skift till 5-skift.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en fullständig gymnasieexamen, gärna inom teknik eller natur alternativt att du har arbetslivserfarenhet inom produktion eller liknande. Vi ser att du har ett tekniskt intresse och inte har några problem med visst fysiskt arbete. Det är meriterande om du har truckkort och truckerfarenhet. För att lyckas i rollen som Maskinoperatör ska du trivas att arbeta i team och att arbeta enligt uppsatta rutiner och standarder. Vi tror att du är en noggrann, strukturerad och självgående person som har god samarbets- och initiativförmåga. Att ta ansvar och vara stresstålig ska falla naturligt för dig.

Viktigt för tjänsten är:
  • Ha minst gymnasiekompetens
  • Kunna arbeta 2-, 3, 4- eller 5-skift
  • Goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift
  • Tidigare arbete inom produktion och industri
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev. Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Athina Bagiopoulou 073-684 70 08.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 okt (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.