Kvällspigga studenter för extraarbete till tryckeriföretag!

Kvällspigga studenter för extraarbete till tryckeriföretag!

Vill du arbeta vid sidan av dina studier? Är du en driven person som vill arbeta fysiskt? Då har vi extrajobbet för dig med start omgående!

Om arbetet
Arbetet är förlagt i fabriksmiljö och du kommer att arbeta i en miljö som kännetecknas av ett högt tempo och hög ljudnivå. Här finns en unik möjlighet för dig som är en kvällsmänniska och vill studera på dagtid och arbeta på kvällarna/nätterna då arbetet är förlagt mellan kl.19:45-01:30. Vi ser att du som söker kan arbeta minst ett pass i veckan.I din roll som ibladare kommer du att tillsammans med dina kollegor stå vid maskinerna som bladar bilagor till tidningar. Ditt ansvarsområde är att lyfta upp buntar med bilagor till maskinen och se till att maskinen ständigt är försedd med material.

Du jobbar med:
  • Praktiskt arbete som innehåller lyft
  • Att maskinen är försedd med material
  • Teamarbete
Om dig
Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Din framåtanda och erfarenhet av ett fysiskt arbete ger dig nödvändig insikt i det dagliga flödet. Det är meriterande om du tidigare arbetat i tillverkande industri. Det här är ett jobb för dig som är självgående, flexibel och trivs att arbeta i ett högt tempo.

Viktigt för tjänsten är:
  • Att du som söker har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
  • Att du är driven
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Athina Bagiopoulou via Adecco 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.