Junior Inköpare till Scania i Södertälje

Om jobbet

Har du utbildning inom ekonomi och supply chain? Är du analytisk och trivs med att arbeta med flertalet parallella processer? Då har vi på Adecco uppdraget för dig!

Om tjänsten
I rollen som Junior Inköpare kommer du hantera stora mängder data i Microsoft Excel för att sedan kunna presentera analyser utifrån olika resultat. Du kommer ha en central roll i ett dynamiskt team med kontinuerligt samarbete med dina kollegor.
Vidare kommer du hantera orders i Scanias olika inköpssystem för att supportera och avlasta övriga inköpare.
Rollen kräver att du är van att hantera flertalet arbetsuppgifter parallellt med bibehållen hög kvalitet och noggrannhet.

Om dig
Vi söker dig som har utbildning på högskolenivå inom ekonomi med teknisk inriktning, du kan vara nyexaminerad. Du besitter gedigna kunskaper i Microsoft Excel och har vana att skapa pivottabeller.
Vidare trivs du med att arbeta strukturerat och konstruktivt samt brinner för att ge support till andra.
Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Viktigt för tjänsten är:
  • Högskoleutbildning inom ekonomi/supply chain med inriktning teknik
  • Gedigen kunskap i Microsoft Excel
  • Besitter viljan att hjälpa andra
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Junior Inköpare är ett konsultuppdrag på 100% med tillsättning omgående. Uppdragsperiod är 6 månader med goda chanser till förlängning, placering är på Scania i Södertälje. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Peder Andersson på peder.andersson@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.