Hyresförmedlare till Scania i Södertälje

Hyresförmedlare till Scania i Södertälje

Om tjänsten
I rollen som Hyresförmedlare kommer du att arbeta både administrativt och operativt. Du kommer hantera registrering av hyresobjekt, genomföra kreditupplysningar på nya hyresgäster samt hantera kontraktering. Du kommer också vara behjälplig vid frågor från hyresgäster samt fastighetsägare avseende hyresjuridik, klagomål och störningsärende.

Rollen ställer höga krav på utpräglad kommunikativ förmåga då du kommer att ha kontinuerlig dialog med både externa och interna parter såsom socialförvaltning, HR-funktioner samt Scania Rekryteringscentrum.

I din roll som Hyresförmedlare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Hyresjuridik
  • Administration och ärendehantering
  • Hantera nycklar till hyresgästen
  • Anmäla nya eller avflyttande hyresgäster
Du kommer även medverka vid projekt- och förbättringsmöten.
Arbetstid är måndag till fredag mellan kl.07.00-15.45 eller kl.08.00-16.45.

Om dig
Vi söker dig med relevant utbildning inom hyresjuridik samt arbetslivserfarenhet inom bostäder och/eller ekonomi. Du drivs av nya utmaningar och möjlighet till utveckling och utmaningar. Service är ledordet och du utmanas av att leda och delta i utvecklings och förbättringsarbete.
Vidare är du serviceorienterad, analytisk och målmedveten. Du besitter erfarenhet av att arbeta strukturerat och konstruktivt utan att göra avkall på service och leverans.

Krav är att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift.
Du besitter också god vana att arbeta i olika affärs- och ärendehanteringssystem.
Har du tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta i Vitec Hyra ser vi det som mycket meriterande.

Viktigt för tjänsten är:
  • Ett kund- och serviceinriktat förhållningssätt även under stress
  • Att du agerar målmedvetet och har förmåga att driva dina uppgifter till slut
  • Systemvana i Vitec Hyra
  • Obehindrat kunna kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Scania
Scania AB är en svensk lastbils- och busstillverkare som sedan maj 2014 i stort sett helt ägs av tyska Volkswagen AG. Verksamheten är i huvudsak förlagd till Södertälje, Stockholms län, där även Scaniagruppens huvudkontor finns.

Om anställningen
Tjänsten som Hyresförmedlare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Uppdragsperiod är 6 månader med chans till förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Peder Andersson via 08 - 100 500.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Bostadsförmedling, Hyresjuridik, Juridik, Administration, Administratör, Ekonomi
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 21 apr 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.