Controller till energibolag i Södertälje

Controller till energibolag i Södertälje

Är du en erfaren Controller som vill arbeta i en bred och verksamhetsnära roll? Är du dessutom tillgänglig omgående? Tveka inte att söka detta uppdrag ute hos vår kund i Södertälje!

Om tjänsten
Som Controller kommer du att arbeta med att utveckla och förvalta metoder och strukturer för bolagets interna styrning och kontroll. Du förväntas samordna arbetet med framtagande av verksamhetsplan, budget och årsredovisning. Vidare så stöttar och utbildar du organisationen i mål- och resultatuppföljning samt analys. Rollen som Controller har en stödjande och konsultativ roll kring vår kunds ekonomifrågor och ska agera stöd i beslutsfattande. Exempel på arbetsuppgifter:
  • Bokslutsarbete (månad, kvartal, år samt årsredovisning)
  • Kvalitetssäkring av finansiella transaktioner samt uppföljning av resultat, budget och prognos
  • Framtagning och analys av material för intern och extern rapportering
  • Diverse stöd till eventuell övrig verksamhetsuppföljning
Du kommer att bli anställd av Adecco och uthyrd som konsult till vår kund. Inhyrningsuppdraget är förlagd dagtid med start omgående och beräknas pågå initialt i 6 månader. Möjlighet till fortsättning finns.

Om dig
Vi söker dig som har relevant utbildning samt flerårig erfarenhet som Controller. Som person är du självständig samt har ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Ditt arbete kännetecknas av att kunna förstå alla delar av ekonomiarbetet, analysera, tolka, dra slutsatser och bistå med en fokuserad vägledning. För att lyckas i rollen bör du ha god social samt pedagogisk förmåga.

Viktigt för tjänsten är:
  • Gedigen erfarenhet av kvalificerat controllingarbete
  • Goda redovisningskunskaper
  • Kan obehindrat kommunicera på svenska och engelska i tal såväl i skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Mer info
Kontaktperson Anders Lindén
Telefon 0859898383
Område Södertälje
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 9 dec 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.