Controller inom produktion till Scania i Södertälje

Controller inom produktion till Scania i Södertälje

Vi söker en Controller inom produktion till Scania i Södertälje. Vi ser att du som söker tjänsten har relevant utbildning inom ekonomi samt några års erfarenhet från liknande tjänster. Har du dessutom erfarenhet från att arbeta i affärssystem och intresse för av produktion och teknik? Då är uppdraget som Controller på Scania i Södertälje uppdraget för dig!

Om tjänsten
Som Controller kommer du att vara delaktig i utvecklingen av investeringsprocessen. Du kommer utföra och planera bokslutsaktiviteter enligt checklista samt utveckla och effektivisera egna processer. Vidare kommer du hantera rapporter och rapportering, både internt och externt.

Övriga arbetsuppgifter kan innefatta:
  • Utveckla arbetssätt kring produktkalkyler.
  • Utbilda organisationen i de frågor som Controllern verkar i.
  • Förvalta och utveckla affärssystem så det stödjer finansiell rapportering och produktion.
  • Delta i nätverk mellan controllers inom organisationen.
Om dig
Vi söker dig med relevant utbildning inom ekonomi samt några års erfarenhet från liknande tjänster. Du har kunskap och erfarenhet från att arbeta i affärssystem och har du erfarenhet av M3 och/eller Oracle ser vi det som mycket meriterande. Då du kommer ha flertalet parallella kontaktytor, både internt och externt, ställs höga krav på kommunikationsförmåga. Du har kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vidare ser vi att du är intresserad av produktion, analys och rapportering. Du är noggrann, konstruktiv och besitter erfarenheten av att arbeta fokuserat i ett högt tempo, utan att göra avkall på kvalitet och leverans.

Viktigt för tjänsten är:
  • Kunskap och erfarenhet inom redovisning, bokslut och rapportering.
  • Vana att arbeta i komplexa affärssystem.
  • Utpräglad kommunikativ förmåga, både på svenska och engelska.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Scania
Scania AB är en svensk lastbils- och busstillverkare som sedan maj 2014 i stort sett helt ägs av tyska Volkswagen AG. Verksamheten är i huvudsak förlagd till Södertälje, Stockholms län, där även Scaniagruppens huvudkontor finns.

Om anställningen
Tjänsten som Controller är ett konsultuppdrag med start 1: a juni. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sam Knijnenburg via 0736847366.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Controller, Business Controller, Redovisning, Produktion
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 juni (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.