Attract & Recruit –Rekryteringskonsult till Scania

Attract & Recruit –Rekryteringskonsult till Scania

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Om tjänsten
Som Rekryteringskonsult hos Attract and Recruit är du drivande till Scanias fortsatta utveckling. Du kommer att arbeta verksamhetsnära med rekryterande chefer, ledningsgrupper och HR-avdelningar med finans och ekonomi som fokus. Tillsammans med dina kollegor stöttar du verksamheten och förbättrar ständigt rekryteringsprocessen.

Om dig
För att trivas och göra ett bra arbete har du högskoleutbildning och en flerårig arbetslivserfarenhet av rekrytering, gärna 5 år. Du som är förtroendeingivande, lyhörd, noggrann och har ett strukturerat arbetssätt har rätt förutsättningar för att lyckas i rollen. Vidare har du förmågan att kunna analysera, bygga relationer och hantera flertalet parallella frågeställningar.

Du kommer att bli en del av ett härligt team som tillsammans täcker en mångfald av kompetenser och erfarenheter inom HR. Vi ger tillsammans ett effektivt och kvalificerat stöd till organisationen i rekryteringsfrågor. Du rapporterar till gruppchefen för teamet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

I arbetsuppgifterna ingår:
 • Koordinering av rekryteringsprojekt
 • Kravprofilsprocess
 • Search
 • Tester
 • Intervjuer
 • Programrekrytering
 • Arbete med ständiga förbättringar
Viktigt för tjänsten:
 • Du har en akademisk utbildning från Personal- och arbetsvetenskapsprogrammet eller annan akademisk utbildning
 • Erfarenhet av kvalificerat HR-arbete, gärna med tidigare chefs- eller ledarerfarenhet.
 • Goda kunskaper inom HR-processer.
 • Erfarenhet från arbete med kompetensförsörjning, rekrytering eller bemanning.
Är det här du?
Vi söker en medarbetare som snabbt sätter sig in i arbetet och har en god förmåga att prioritera rätt samt se till det bästa för helheten. Att agera självständigt med pondus både internt samt gentemot mot våra olika kunder, affärsområden och partners är en viktig del i arbetet. Tvärfunktionellt samarbete är självklarheter för dig. Att du gör detta på ett ödmjukt sätt och med stor lyhördhet ser vi som en självklarhet. Du är förtroendeingivande med stor ansvarskänsla och hög integritet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marléne Nordsten via 073 684 77 82 alt. marlene.nordsten@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Rekryterare, HR, Scania, Södertälje, Adecco
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 11 mars 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.