Testare inom C#/.net till Scania!

Testare inom C#/.net till Scania!

Lockas du av utmaningen att få arbeta med test hos ett av Sveriges största företag? Scania söker just nu en driven och målinriktad medarbetare inom test för ett långsiktigt samarbete där du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter att växa utefter dina ambitioner. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för Scanias räkning en testare. Som testare kommer du att tillhöra Service Delivery-teamet där din grupp består av sex personer. Gruppen arbetar med ny teknik, bland annat molnbaserade tjänster i AWS. I ditt dagliga arbete kommer du arbeta i ett specifikt team med att bygga upp testcase av Scanias globala system som alla stödjer säljprocesserna.

Du kommer att få en grundlig introduktion av den person vars arbetsroll du tar över för att få så bra förutsättningar som möjligt. Du kommer dessutom att tilldelas en mentor som ansvarar för att du får en bra introduktion och som kommer vara lite extra insatt i just din kompetens. Hos Scania IT finns ingen övre gräns för din egen framgång. Många av de som tidigare startat sin karriär hos Scania sitter i dagsläget på expertroller eller i chefspositioner.

Arbetsuppgifter

I din roll som testare kommer du att till en början arbeta med manuella tester, för att efter en tid även gå över till automatiserade tester. Teamet som du tillhör ansvarar för olika applikationer inom C#/.net där vissa är egenutvecklade och andra inköpta.

Du kommer exempelvis att:
  • Sätta upp testcase
  • Underhålla kod under realeser
  • Arbeta nära verksamheten
Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Vi söker dig som
  • Har en eftergymnasial utbildning inom relevant ämne där du fått kunskaper inom C#/.net
  • Har kännedom om Selenium
  • Har grundläggande kunskap i SQL samt SOAP UI
Vi ser det extra meriterande om du besitter kunskaper inom Cloud/AWS samt Java.

Till den här tjänsten lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas på Scania tror vi att du är en driven och engagerad person som ständigt vill utveckla dig själv och din kompetens. Teamen på Scania är av varierande storlek där du får möjlighet att arbeta tillsammans med olika medarbetare som alla har olika kompetenser, vi ser därför att du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team. Hos Scania får du vara med på en resa i både din egen och företagets utveckling.

Other information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Södertälje
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Scanias önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group.