Teknisk Förvaltare till Nacka Forum!

Teknisk Förvaltare till Nacka Forum!

"Trust our people, empower them to dare" med detta motto har ledningen hos Unibail-Rodamco-Westfield sammanfattat företagskulturen. Här är chansen för dig som vill ha det övergripande ansvaret för förvaltningen på ett utav Stockholms största köpcentrum där du erbjuds en fartfylld och föränderlig miljö med fokus på utveckling.

Information om uppdraget

Vill du vara en del av Unibail-Rodamco-Westfield?

Unibail-Rodamco-Westfield är ett kommersiellt fastighetsbolag som äger och driver några av de främsta köpcentrumanläggningarna i Norden såsom Nacka Forum, Mall of Scandinavia, Täby Centrum, Solna Centrum samt Fisketorvet i Köpenhamn och Jumbo i Helsingfors. De är ett prestationsorienterat företag som sätter höga mål tillsammans.

Academic Work söker en Teknisk Förvaltare till Unibail-Rodamco-Westfield. I rollen som Förvaltare till Nacka Forum kommer du vara placerad på centrumledningskontoret och arbeta i nära dialog med centrumchefen, samt resten av centrumteamet.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Unibail-Rodamco-Westfield. Alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som teknisk förvaltare kommer du arbeta i nära samarbete med centrumledningschef och övriga i centrumteamet. Du kommer framförallt att arbeta med strategiska frågor inom exempelvis energioptimering, långsiktiga investeringar för centrumet samt analyser kring kostnadsreduceringar beträffande driftbudget, men du kommer även att ha löpande kontakt med entreprenörer/leverantörer samt hyresgäster.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med planering av investeringar för centrumet i form av exempelvis tak, fasad, rulltrappor och liknande byggnadstekniska behov samt fastighetens installationer så som el, ventilation, kyla, värme, styr & regler och liknande
 • Tillsammans med centrumteam ha kontakt med hyresgäster och besökare, och ge förstklassig service vid exempelvis frågor eller felanmälningar gällande lokaler och centrumet i stort
 • Ha kontakt med externt anlitade leverantörer inom exempelvis drift, bevakning städning och avfallstransport
 • Ansvara för att dokumentation och administration för exempelvis myndighetsbesiktningar finns och att dessa utförs som de ska
 • Arbeta med säkerhetsfrågor för centrumet, exempelvis brandskydd , som rör besökare och hyresgäster
 • Medverka vid hyresgästanpassningar i centrumet tillsammans med interna byggprojektledare
 • Hantera fakturaflöde och medverka aktivt vid kvartal- och årsbokslut
 • Ansvara för budget - både CAPEX och OPEX
Tjänsten passar dig som har arbetat ett par år som förvaltare alternativt har erfarenhet som drifttekniker inom fastighet och nu vill fortsätta utvecklas. Rollen som teknisk förvaltare på Nacka Forum är mycket bred och varierande, så trivs du i en föränderlig miljö är det hit du ska söka dig!

Vi söker dig som
 • Har minst 2-3 års erfarenhet av ett arbete som teknisk förvaltare, gärna inom kommersiella fastigheter. Alternativt har arbetat som driftekniker
 • Har relevant eftergymnasial utbildning inom området, exempelvis inom teknisk fastighetsförvaltning eller byggteknik
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift eftersom du kommer att arbeta på båda språken
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta i Officepaketet
Som person är du resultatinriktad och sätter upp mål för dig själv och andra i arbetet. Du löser problem på ett analytiskt, systematiskt och strukturerat sätt och bibehåller ditt lugn i stressade situationer. Rollen som teknisk förvaltare ställer krav på att du själv driver ditt eget arbete framåt mot uppsatta mål och deadlines. I rollen kan du behöva prioritera om ditt arbete med kort varsel och det är därför av vikt att du är anpassningsbar och har förmågan att behålla ditt fokus i situationer där snabba beslut och prioriteringar behöver göras. För rollen är det även viktigt att du har hög social kompetens och en god samarbetsförmåga.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Månadslön enligt överenskommelse
 • Placering: Nacka Forum
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Unibail-Rodamco-Westfield önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Olivia Unghammar.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om oss

Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Unibail-Rodamco-Westfield är det ledande kommersiella fastighetsbolaget i Europa. Gruppen har ett klart fokus på högkvalitativa kommersiella fastigheter med tyngdpunkt på köpcentrum. Unibail-Rodamco-Westfield investerar och utvecklar aktivt sina tillgångar på attraktiva lägen över hela Europa. Gruppen är verksam i 11 länder i Europa och har cirka 2000 anställda. Unibail-Rodamco-Westfield äger och driver några av de främsta köpcentrumanläggningarna i Norden. Unibail-Rodamco-Westfield har blivit utsedd till en av de mest attraktiva arbetsgivarna i Sverige av Universum. Nacka Forum är ett av Stockholms största centrum och här finns butiker, restauranger och caféer och har under åren bland annat vunnit utmärkelsen Stockholmarnas favoritcentrum. På centrumledningskontoret sitter ett team på fem personer.