Team leader till iesa i södertälje!

Team leader till iesa i södertälje!

På AstraZenecas siter i Södertälje strävar man efter ökad effektivitet och kvalitet i reservdelsförrådsverksamheten. Till hjälp har man valt IESA som partner. IESA är ett England-baserat bolag som hjälper företag med bland annat inköp och lagerhållning av reservdelar och som sen 2018 är verksamt i Sverige. IESA söker nu en Team Leader som ska arbetsleda och ha personalansvar över ett team på cirka 8-10 reservdelsadministratörer och arbeta med process - och kvalitetsförbättring. En utmanande och intressant roll för dig som har tidigare erfarenhet av arbetsledning och har ett intresse av teknik, lager och logistik. Sök rollen nu, vi selekterar löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Team Leader till IESA.

IESA är en stor global brittisk aktör inom Business Process Outsourcing som befinner sig nu i en stor expansionsfas med bland annat en större etablering i Sverige står för dörren. IESA hjälper företag bland annat med att hålla kundens produktion igång på ett effektivt sätt genom att vara en strategisk partner vad gäller lagerhållning, produktionsövervakning, reparation, inköp av produktionsmedel samt genom sin expertis i produktionsflödet.

IESA har i dagsläget AstraZeneca i Södertälje som kund och hit söker vi en Team Leader som arbetsleder och har personalansvar för ett team om 10 reservdelsadministratörer. Tillsammans ansvarar ni för att service, effektivitet och kvalitet utmärker IESAs arbete på AstraZeneca. IESA bemannar reservdelsförrådet på AstraZeneca båda siter i Södertälje, en i Gärtuna och en i Snäckviken, och du ansvarar för dem båda.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos IESA.

Arbetsuppgifter

Som Team Leader på IESA har du en bred roll med såväl arbetsledar- som personalansvar och utöver det har du både operativa åtaganden och ett strategiskt ansvar för kvalitetssäkring och utformning av arbetsprocesserna.

Du kommer till exempel att:
 • Ha ett löpande arbetsledaransvar där du coachar, utmanar och stöttar dina kollegor
 • Ansvara för schemaläggning, resursstyrning och prioritering
 • Sätta arbetsprocesser och rutiner genom skriftliga work instructions, to do-listor etc
 • Hålla i dagliga styrmöten
 • Ha personalansvar inklusive lönesättning, godkänna tidrapporter, godkänna semester, hålla månatliga utvecklingssamtal etc
 • Ansvara för den dagliga kontakten med slutkund dvs AstraZeneca-personal som använder reservdelar och annat som IESA tillhandahåller
 • Kontrollera och genomföra förbättringsarbete med lokalens arbetsmiljö, säkerhet, renlighet etc och förbereda inför de två årliga tillsynstillfällena
 • Kunna hoppa in i den dagliga operativa verksamheten under hög arbetsbelastning
Tjänsten passar dig som vill bygga framgång från grunden och vara med när IESA som bolag växer på den svenska marknaden. Här finns dagliga utvecklande utmaningar men även långsiktiga karriärs möjligheter i och med expansion och nya uppdrag.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasieutbildning
 • Har arbetslivserfarenhet från en liknande verksamhet så som lager, logistik, tillverkning alternativt butiker med många fysiska produkter eller reservdelar
 • Har 1-2 års erfarenhet från en arbetsledande roll
 • Talar och skriver så väl svenska som engelska obehindrat
 • Har tidigare erfarenhet från arbete i affärssystem t ex SAP
Det är meriterande om du...
 • Har B-körkort
 • Har ett teknikintresse
Som person är du problemlösande, strukturerad och driven vilket innebär att du tar tag i uppkomna problem med snabbhet och effektivitet samtidigt som du håller noggrann uppföljning för att underlätta att hög kvalitet hålls. Vidare är du en del av ett team där det är viktigt att du kan påvisa samarbetsförmåga, hjälpsamhet och stöttning. Sist men inte minst besitter du en personlig mognad som gör att du håller professionalism i allt du gör och strävar efter att hela tiden utveckla dig själv och teamet till att nå bästa resultat.

Övrig information
 • Start: Så fort som möjligt
 • Omfattning: Heltid, rekrytering
 • Placering: Snäckviken och Gärtuna, Södertälje
 • Arbetstider: 7-16
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work]
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IESA är en internationell industriell Business Process Outsourcing-organisation. IESA tillhandahåller outsourcade upphandlingar, P2P-transaktionsbehandlings- och lagerlokallösningar för underhåll, reparation och övervakning, varor och indirekta material, inklusive förbrukningsvaror och personlig skyddsutrustning ("PPE") och tillverkningsmontage. IESA är en ledningsbaserad och privatkapitalbaserad Management Buy Out ("MBO.")