Supplier relationship manager som vill bygga framgång från grunden till iesa

Supplier relationship manager som vill bygga framgång från grunden till iesa

Har du erfarenhet från inköp och är såväl en stjärna på att förhandla fram ett bra pris med leverantören samt en mästare på kundrelationer och dialog? I så fall kan du ha hittat rätt. Om du dessutom är en ledare med ett öga för utmaningar som gillar att strukturera upp, sätta rutiner och etablera ett företag på den svenska marknaden från grunden så föreslår jag att du söker rollen som Supplier Relationship Manager till IESA idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Supplier Relationship Manager till IESA och deras verksamhet på Astra Zeneca.

IESA är en stor global brittisk aktör inom Business Process Outsourcing och de befinner sig nu i en stor expansionsfas där bland annat en etablering i Sverige står för dörren. IESA hjälper företag bland annat med att hålla kundens produktion igång på ett effektivt sätt genom att vara en exklusiv partner vad gäller lagerhållning, produktionsövervakning, reparation, inköp av produktionsmedel samt genom sin expertis i produktionsflödet.

IESA har i dagsläget Astra Zeneca i Södertälje som kund och hit söker vi en Supplier Relationship Manager som kan vara en grundpelare genom att sätta rutiner och etablera verksamheten på allvar. Här jobbar du strategiskt och får möjlighet att bygga något från grunden.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos IESA.

Arbetsuppgifter

Som Supplier Relationship Manager kommer du arbeta i en bred roll med att se till att Astra Zenecas produktionsflöde flyter på smidigt och effektivt. Genom att erbjuda Astra Zeneca en helhetslösning till ett bra pris ser du och dina kollegor till att produktionen inte stannar upp utan håller igång smidigt och effektivt. Målet är att alltid kunna erbjuda kunden det bästa priset från leverantörer men aldrig att tumma på kvaliteten.

Du kommer till exempel att:
 • Axla det yttersta ansvaret för IESA:s arbete att leverera service i världsklass gentemot kund
 • Ha huvudansvaret för kontakten med leverantörer och jobba med relationsskapande, förhandling och dialog med dem
 • Hantera relationen med kunden och se till att avtal och kontrakt efterlevs
 • Analysera ett antal KPI:er så som t.ex. kostnadseffektivitet etc och föreslå lösningar framåt samt veckovis rapportera hur arbetet fortlöper
 • Arbeta nära Client Relationship Manager, inköpare och lagerpersonal för att tillsammans leverera effektiva lösningar för ett lågt pris till kunden
Tjänsten passar dig som utmanas av att bygga en verksamhet från grunden och utvecklas i ett bolag på stark expansionskurs. Det här är inte för dig som vill komma till ett dukat bord utan snarare för dig som gillar utmaningen med en föränderlig och varierande vardag. Framåt finns det stora möjligheter till intern utveckling eftersom etableringen i Sverige precis är påbörjad och mycket kommer hända framöver. Du kommer också att resa månadsvis till Storbritannien där huvudkontoret ligger.

Vi söker dig som
 • Har 3-5 års erfarenhet inom inköp och tillhörande förhandling kring pris/förutsättningar med leverantörer
 • Har erfarenhet av att jobba strategiskt, relationsnära och förtroendeingivande med kunder
 • Har god förståelse för tekniska produkter
 • Är en god användare av Microsoft Excel
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
Det är meriterande om du

* Har goda kunskaper i SAP

Som person är du en relationsskapande och förtroendeingivande partner samtidigt som du besitter en stark förmåga att förhandla och få din vilja igenom. Du har en affärsmässig approach i dina samtal, har en positiv och optimistisk attityd samtidigt som du har ett öga för detaljer och ser till att allt du gör håller högsta kvalitet.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Fast lön enligt överenskommelse
 • Placering: Södertälje
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IESA är en internationell industriell Business Process Outsourcing-organisation. IESA tillhandahåller outsourcade upphandlingar, P2P-transaktionsbehandlings- och lagerlokallösningar för underhåll, reparation och övervakning, varor och indirekta material, inklusive förbrukningsvaror och personlig skyddsutrustning ("PPE") och tillverkningsmontage. IESA är en ledningsbaserad och privatkapitalbaserad Management Buy Out ("MBO.")