Studerande IT-support till Telge i Södertälje

Studerande IT-support till Telge i Södertälje

Är du student med ett intresse för IT som brinner för att leverera service och lösa problem? Just nu söker Telge dig som är student och vill stärka upp deras service desk och arbeta med IT-support. Vi söker dig som har möjlighet att arbeta cirka två gånger i veckan på deras kontor i Södertälje.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för Telge energis räkning dig som är student som är bosatt i Södertälje eller närområdet med intresse för IT som vill stärka upp deras service desk-team i Södertälje. Du kommer att tillhöra ett härligt gäng kollegor som både utbyter arbetserfarenheter med varandra men även har roligt tillsammans. Telge har en bred verksamhet och vilket ger en stor variation i olika ärenden. Du kommer få göra allt ifrån att hjälpa den ryska kaptenen som inte får kontakt med hamnen, Tom Tits vars kassasystem ligger nere under rusningstid eller receptionen med deras dator som precis kraschat.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Telge Energi. Uppdraget kommer att vara på deltid och för rätt person finns det möjligheter att vara kvar inom Telge efter studierna, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som first line support och hjälpa Telges verksamheter med deras IT-problem. Du kommer ta emot ärenden via telefon, mejl eller på plats. Då du kommer att arbeta med att hjälpa Telge Energis interna personal och verksamhet är du en viktig person för att verksamheten ska fungera bra. Du till hör avdelningen Drift och Support där det idag arbetar ca 6 personer varav 3 inom drift. Du har en teamleader som stöttar dig och följer upp i det dagliga arbetet. I början får du en introduktion där du sitter bredvid duktiga kollegor samt har löpande tillgång till tydliga mallar för rutinärenden. För dig som vill arbeta mer under sommaren finns möjlighet till heltidsarbete under ca 5 veckor.

Du kommer till exempel att:

Ta emot ärenden inom system, applikationer och nätverk.

Hjälpa kunder som kommer vill ha hjälp på platsmed dator eller telefonproblem.

Tjänsten passar dig som är intresserad av IT och som har ambitioner att arbeta inom området i framtiden. Kanske studerar du på plats i Södertälje eller bor i närområdet och vill ha ett meriterande extrajobb.

Vi söker dig som

Studerar och har ett stort intresse för IT och problemlösning. Vi ser gärna att du är bosatt i Södertälje eller i närområdet. För denna tjänst lägger vi stor vikt i de personliga egenskaperna.
 • Har stort intresse för IT
 • Studerar minst 50% på högskola/universitet med minst 1 år kvar av dina studier
 • Då stora delar av kommunikationen är på svenska är det viktigt att du kan tala och skriva obehindrat.
Det är meriterande om du
 • Studerar en utbildning inom IT
 • Har erfarenhet av att arbeta med kunder
 • Goda kunskaper inom Office 365
Som person är du driven, nyfiken och serviceminded som trivs i en roll som involverar en hel del kundkontakt. Det är av stor vikt att du är strukturerad då du kommer att hantera flera ärenden samtidigt. Vi söker dig som har positiv inställning och ett stort intresse för IT.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: cirka 2 dagar i veckan. Flexibelt att välja dagar och möjligheter att arbeta halvdag
 • Placering: Södertälje
 • Kontaktuppgifter: stw01@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Telges önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work på mail: stw01@academicwork.se
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Telge Energi(https://telgeenergi.se/) är ett elbolag som utmanar alltid utmanat inom sin bransch. Dem har tidigare kämpat emot kolkraft och höga elpriser. Idag vill dem ge barnen en ljusare framtid och jobbar för en mer hållbar planet. Dem investerar i klimatiniativ runt om i världen för att tex ge barn soldrivna skolor så att barnen känner att dem själva ska kunna förändra världen.