Studerande CAD-ritare sökes till Söderenergi

Studerande CAD-ritare sökes till Söderenergi

Vill du arbeta för en hållbar uppvärmning och brinner du för energivänliga miljölösningar? Söderenergi söker nu dig med start efter sommaren för en roll som CAD-ritare till deras teknikteam! Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag.

Information om uppdraget

Söderenergi är en av Sveriges största fjärrvärmeproducenter och en aktör som bidrar till ett hållbart samhälle. På ett år omvandlar Söderenergi 1 miljon ton avfall till energi och producerar även fjärrvärme för cirka 300 000 personer, kontor och industrier i Stockholmsregionen, dygnet runt och året runt.

I tjänsten som Cad-ritare kommer du arbeta i deras teknikteam med den tekniska dokumentationen, vilket är en viktig stödfunktion för övriga team och bolaget som helhet. Du kommer i huvudsak arbeta med mekaniska och process ritningar för delar som bland annat berör: Ångledningar, ventiler, flödesscheman etc. Det kan även förekomma ändringar i Arkitekt och planritningar. Du kommer sitta i ett sprillans nytt och uppdaterad Cad-program.

Du erbjuds
 • Flexibilitet vid schemaläggning
 • Ett kompetent team som dagligen stöttar dig i ditt arbete
 • En öppen och familjär arbetskultur som är stola över sig själva och sin arbetsplats
 • Goda pendeltågsförbindelser samt sju min gång till arbetsplatsen
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som Cad-ritare kommer du arbeta i AutoCAD med att uppdatera, förbättra och förnya olika ritningar. I dessa ritningar kan det bland annat finnas felaktigheter som efter ombyggnationer inte stämmer, flödesscheman, isometrier och rörledningar som inte korrelerar med varandra enligt de ritningar du har fått. Du kommer ibland behöva gå ut i anläggningarna och titta på plats hur det ser ut. Du kan också få möjlighet att arbeta med förstudier viket innebär att ta fram underlag och sen rita upp.

Vi söker dig som
 • Har en allmän teknisk förståelse och nyfikenhet
 • Har arbetat i ett CAD-program tidigare och har allmän kunskap om ritningsuppbyggnad
 • Studerar på minst högskolenivå och gärna en ingenjörsutbildning inom relevant område
 • Kan tala flytande svenska, detta då all kommunikation på företaget sker på svenska
Det är meriterande om du
* Är en van användare av AutoCAD

Som person har du ett stort intresse för teknik och är väldigt nyfiken av din natur. Du är social och har lätt för att kommunicera med andra samtidigt som du håller en struktur i ditt arbete och gillar att ha ordning och reda!

Övrig information
 • Start: 2 september 2019
 • Omfattning: deltid 2 dagar/veckan
 • Placering: Södertälje
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Söderenergis önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se