Speditör sökes till Thor Shipping & Transport!

Speditör sökes till Thor Shipping & Transport!

Vill du jobba i en koordinerande roll och tycker det är roligt med kundkontakt? Ser du lösningar där andra ser problem och trivs i ett högt tempo? Vill du jobba i en internationell miljö och är redo för nästa utmaning i karriären? Thor Shipping & Transport AB behöver nu utöka sitt team med en till medarbetare! Missa inte chansen och skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en speditör till Thor Shipping & Transport. Företaget jobbar, som namnet antyder, med transport både på land och till sjöss. Företaget finns representerat med egna kontor i Holland, Belgien, Sydafrika, England och Sverige och söker nu en till medarbetare till kontoret i Södertälje!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Thor Shipping & Transport. Uppdraget kommer att vara på heltid på sex månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som speditör kommer du arbeta med all administration rörande företagets transporter. Du kommer jobba i team tillsammans med två andra kollegor . Du ansvarar på egen hand för ett antal kunder och har mycket nära kundkontakt via både telefon och mail.

Företaget har linjetrafik mellan Sverige, England och Holland men även import från Kina, USA och övriga världen. I rollen som speditör sköter du de transporter som inkommer till Sverige.

Du kommer att följa godset från A till B och dina arbetsuppgifter innefattar i huvudsak att boka transporter, hantera dokumentation, fakturering och hjälpa till med resultatrapporteringen.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasial utbildning.
 • Har arbetslivserfarenhet från service, försäljning eller kundkontakt sedan tidigare.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, då språken används dagligen i arbetet. Man har mycket kontakt med systerkontoren i England och Holland.
 • Har goda kunskaper i Microsoft Office-paketet.
 • Har körkort och tillgång till bil då pendling till Västeråskontoret förekommer.
Det är meriterande om du pluggat logistik, spedition, transport eller motsvarande utbildning, samt om du arbetat i en liknande roll sedan tidigare.

Vi söker dig som är social, framåt och tycker det är roligt med kundkontakt. Du är lyhörd och kundorienterad. Vidare ser vi att du är lösningsorienterad och gärna kommer med egna initiativ. Du är flexibel, trivs i en miljö där arbetsbelastningen varierar och har inga problem med att jobba i ett högt tempo!

Övrig information
 • Start: 15 augusti, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, arbetstider mellan 8-16.30
 • Placering: Södertälje
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Thor Shipping & Transports önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Thor Shipping & Transport AB grundades 1994 och finns idag med egna kontor i Holland, Belgien, Sydafrika, England och Sverige. Bolaget med dotterbolag har i dagsläget 46 anställda. Företagets erbjudande omfattar alla aspekter av transport på land och till sjöss; med affärsområden som spedition-, skeppsmäkleri-, stuveri- och rederiverksamhet.