Reservdelsadministratör till IESA!

Reservdelsadministratör till IESA!

Har du känsla för ordning och struktur samt tidigare erfarenhet av att arbeta i affärssystem? Vill du varva administrativa sysslor såsom inregistrering och inventering med att få arbeta mer fysiskt och packa varor, ta emot varor och utföra visst fysiskt arbete? Om du dessutom har god samarbetsförmåga och beskriver dig som noggrann så kan du vara rätt person för IESA som nu söker en administratör till sitt förråd på Astra Zeneca i Södertälje.

Information om uppdraget

Academic Work söker en förrådstekniker till IESA.

IESA är en stor global brittisk aktör inom Business Process Outsourcing och de befinner sig i en stor expansionsfas. IESA hjälper företag bland annat med att hålla kundens produktion igång på ett effektivt sätt genom att vara en exklusiv partner vad gäller förrådhållning, reparation, inköp av reservdelar samt genom sin expertis i produktionsflödet. IESA har i dagsläget Astra Zeneca i Södertälje som kund och hit söker vi en administratör till ett team om tio personer som för IESAs räkning ansvarar för förrådet på Astra Zeneca. I rollen kommer du att vara en viktig del i att arbeta standardiserat samt upprätthålla struktur och bidra till att förbättra arbetet i förrådet.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd hos Academic Work och arbeta som konsult hos IESA. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som administratör hos IESA arbetar du i deras förråd och får ta dig an en bred roll där du främst arbetar administrativt men även fysiskt. Du kommer arbeta nära kollegorna i teamet men också ha kontakt med leverantörer och kunder. Dessutom arbetar du i affärssystemet SAP med att både föra in, uppdatera och kontrollera information angående förrådstatus etc.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med inventering, godsmottagning och orderhantering
 • Registrera, administrera och katalogisera olika produkter i affärssystemet SAP
 • Paketera, lyfta och flytta olika produkter i förrådet till rätt plats och på kundens efterfrågan
 • Ha viss kontakt med såväl leverantörer som kunder
Vi söker dig som
 • Trivs i en administrativ förrådroll
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Många leverantörer är internationella och IESA är ett bolag med huvudkontor i England
Det är meriterande om du
 • Har tidigare erfarenhet från ett affärssystem, och då gärna SAP
 • Har tidigare erfarenhet från inventering eller liknande
 • Har tidigare erfarenhet av förrådarbete
 • Har ett tekniskt intresse
Som person är du noggrann i ditt arbete och du är bra på att arbeta både självständigt och i samarbete med andra. Du har inga problem med att strukturera upp ditt eget arbete och du tar ansvar för din uppgift.

Övrig information
 • Start: 6/1 2020
 • Omfattning: Heltid, 7-16
 • Placering: Snäckviken och Gärtuna, Södertälje
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och IESAs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IESA är en internationell industriell Business Process Outsourcing-organisation. IESA tillhandahåller outsourcade upphandlingar, P2P-transaktionsbehandlings- och förrådlokallösningar för underhåll, reparation och övervakning, varor och indirekta material, inklusive förbrukningsvaror och personlig skyddsutrustning ("PPE") och tillverkningsmontage. IESA är en ledningsbaserad och privatkapitalbaserad Management Buy Out ("MBO.")