Produktionsarbetare på heltid till Stena Recycling i sommar!

Produktionsarbetare på heltid till Stena Recycling i sommar!

Vi söker en produktionsarbetare på heltid till Stena Recycling i Södertälje i sommar. Du som uppskattar lagerarbete och kundbemötande läser rätt annons. Vi vill komma i kontakt med dig som är aktiv, initiativrik och som har ett engagemang av rang. Det lilla men sammansvetsade teamet på produktionen ser fram emot att arbeta med dig i sommar, om det är du, se till att ansöka idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en produktionsarbetare till Stena Recycling i Södertälje i sommar. Företaget arbetar för att göra världen mer hållbar och lite bättre genom att återvinna material som annars ses som avfall. Du kan läsa mer om hur de själva presenterar sig här.

På avdelningen behövs uppbackning i sommar och vi är således på jakt efter dig som ser fram emot att arbeta i ett litet team i en roll som är mycket viktig i företagskedjan.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Stena Recycling. Uppdraget kommer att vara på heltid och pågå under veckorna 27 till och med 32.

Arbetsuppgifter

Som produktionsarbetare kommer du att börja dagen med ett morgonmöte kl 07. Under mötet diskuteras dagens arbete och vad som förväntas göras samt tas avvikelser upp från gårdagen. Vidare värderar Stena Recycling säkerhet högt, varför rutiner kring detta diskuteras. Du kommer att assistera ordinarie personal på plats med arbetet på produktionen och kommer alltid att ha en erfaren arbetsledare på plats om du behöver stöttning. Det kommer leveranser med material löpande under dagarna. Du kommer att lasta av och hantera pallarna på gården med truck, dina kollegor kommer att arbeta vidare med godset innan det skickas vidare.

Du kommer till exempel att:
 • Flytta containrar med material
 • Köra hjullastare och motviktstruck
 • Assistera ordinarie personal
Tjänsten passar dig som gillar fysiskt arbete och som trivs i en roll där kvalitet och säkerhet värderas högt. Om du dessutom tycker att det är intressant med återvinning är rollen som produktionsarbetare högst meriterande.

Vi söker dig som
 • Har truckkort B1 och C2
 • Har minst 6 månaders erfarenhet av motviktstruck och hjullastare från lager eller motsvarande
 • Har B-körkort
 • Har god kommunikativ förmåga på svenska
Vi tror att du som ansöker om tjänsten axlar stort ansvar i allt du tar dig an. Du uppskattar socialt utbyte och värdesätter god service. Vidare kommer du att ha stor användning för din flexibilitet och nyfikenhet. I rollen är det viktigt att medarbetarna tar egna initiativ och tar gemensamt ansvar för ett kvalitetssäkrat resultat.

Övrig information
 • Uppdrag: v.27-32, viktigt att du kan arbeta hela perioden
 • Omfattning: Heltid, 07-16
 • Lön: Genomsnittligt förtjänstläge
 • Placering: Södertälje
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stena Recyclings önskemål önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

https://youtu.be/nw0tFBUum6A