Processingenjör till Afry!

Processingenjör till Afry!

Har du en ingenjörsexamen med relevant arbetslivserfarenhet och vill arbeta som processingenjör inom läkemedels- och livsmedelsindustrin? Afry, fd. ÅF/Pöyry, är Sveriges attraktivaste arbetsgivare för civilingenjörer enligt Universum, innehar en bred kompetens och lägger stort fokus på medarbetarens egen utveckling. Som processingenjör kommer du att tillhöra Afrys familjära Södertäljekontor och bli en del av deras framgångsrika samarbeten samtidigt som du får ett stort kontaktnät och inblick i arbetet hos de stora Life Science- och livsmedelsföretagen. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Afrys räkning en processingenjör till deras kontor i Södertälje. Afry fortsätter att växa och är i behov av fler ingenjörer som kan bli en del av långsiktiga och spännande projekt inom läkemedels-, livsmedels- och bioteknikbranschen.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande. Förutsatt att båda parter är nöjda med samarbetet kommer det bli aktuellt att bli anställd av Afry på sikt.

Arbetsuppgifter

Som processingenjör kommer du att ingå i teamet ute på Södertäljekontoret som främst arbetar inom Life Science och Livsmedel. Dina kollegor sitter tidvis ute hos Afrys kunder men också i projekt inhouse. Även om man arbetar i projekt kan man bli stationerad ute hos kund, i alla fall i vissa faser av projekten.

Som konsult kommer du sätta dig in i de processer som Afrys kunder har i sin produktion. Du hanterar avvikelser, processfrågor samt deltar i förbättringsarbete.
Du kommer att fokusera på att arbeta med inspektionsförberedande aktiviteter.

Förutom att följa upp och se till att de identifierade åtgärderna blir utförda i tid så ingår även att jobba med åtgärderna. Detta kan tex. innebära att du går igenom dokumentation så som tex rapporter och risk bedömningar och se att de är GMP-mässiga och samstämmiga, om inte, föreslå åtgärder. Utöver detta kommer du även hjälpa till med presentationsmaterial.

Du kommer till exempel att:
 • Hantera avvikelser
 • Hantera vatten- samt luftprover och utvärdera dessa
 • Bedöma olika resultat som kommer in
 • Agera som stöd i projekt där man tex. Vill gå in och göra en förändring i produktionen
 • Delta i projekt rörande nyinstallationer och ombyggnationer
 • Driva riskbedömningar och processkartläggningar
 • Granska kvalitetsdokumentation
 • Hålla utbildningar, planera och genomföra revisioner
 • Arbeta med eftermarknadsprocessen
Rollen ger dig mycket god insikt i läkemedelsbranschen.

Afry erbjuder en inspirerande miljö där du dels kan utbyta erfarenheter med mer seniora kollegor, dels få utvecklas i rollen som ingenjör genom interna utbildningar och kurser. Södertäljekontoret värderar personlig utveckling högt. Du kommer erbjudas stor frihet under ansvar.

Vi söker dig som
 • Är utbildad civilingenjör med relevant inriktning.
 • Har flera års arbetslivserfarenhet från tillverkande läkemedelsindustri.
 • Då du har arbetat i tillverkande läkemedelsindustri ser vi att du är väl bekant med GMP.
 • Har goda kunskaper i både engelska samt svenska i både tal och skrift då du kommer att hantera dokumentation och kommunikation internt samt externt.
Som person är du nyfiken och lyhörd, och ser detta som ett fantastiskt steg i din karriär. Du kommer att hantera stora mängder av dokumentation och det är viktigt att den dokumentation som granskas och upprättas blir korrekt. Du har ett förtroendeingivande sätt och en förmåga att bygga relationer. Vidare ser vi att du besitter god struktur och driver projekt och processer framåt. Det är av stor vikt att du tar initiativ, sätter igång aktiviteter samt frågar om det är något du inte förstår.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Södertälje
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Afrys önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Afry är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Dom skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Afrys bas är i Europa och affärerna och kunder finns över hela världen.