Mikrobiolog för kvalitetssäkring av omgivningshygien till läkemedelsföretag!

Mikrobiolog för kvalitetssäkring av omgivningshygien till läkemedelsföretag!

Att alltid sätta patienten först och komma i utveckligen inom läkemedel som kan rädda liv, är det du bidrar med här. Vi söker sig som har en examen inom naturvetenskaplig mikrobiologi/bakteriologi, och som vill göra skillnad.

Information om uppdraget

Mikrobiologi ingår i ett världsledande läkemedelstillverkningsbolag där företaget bidrar med att mikrobiologiskt kvalitetssäkra omgivningshygien kring produktionen. Tempot är högt och arbetet inkluderar tät kontakt med andra funktioner som produktion, processteknik, kvalitetssäkring, projektledare samt inom den egna avdelningens övriga grupper och laboratorium.

Uppdraget är mellan 7/1 - 31/3.

Arbetsuppgifter

Arbetet som omgivningshygieniker på Mikrobiologiavdelningen sker tvärfunktionellt i samarbete med experter från många olika funktioner där vi står för det mikrobiologiska kunnandet.

I arbetsuppgifterna ingår t.ex. att:
  • Utföra provtagningar och bedöma resultat av mikrobiologiska miljö
  • Utreda kvalitetsavvikelser i produktionsprocesser
  • Utbilda personal i mikrobiologi och omgivningshygien
  • Vara mikrobiologisk expert vid valideringsprocesser och agera valideringsledare
  • Genomföra ständiga förbättringar med hjälp av LEAN-verktyg
Vi söker dig som

* Har naturvetenskaplig högskoleexamen om 160p/240hp innehållande mikrobiologi/bakteriologi.

Du behöver vara initiativrik och ha förmåga att leda arbetsgrupper och hantera leveranser i flera parallella projekt. Du tar till dig ny information snabbt som du sedan implementerar i ditt arbete. Du har en utmärkt samarbetsförmåga och ett lösningsorienterat angreppssätt på problem.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med bakteriologi inom läkemedelstillverkning, sjukhusmiljö eller livsmedelsindustrin.

Arbetet innehåller rapportskrivning och informationsförmedling vilket kräver att du kan uttrycka dig mycket väl, muntligt såväl som skriftligt på både svenska och engelska. Erfarenhet av att undervisa är meriterande då stort fokus ligger på att utbilda och förmedla kunskap.

Övrig information
  • Start: 7/1
  • Placering: Söder
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Humanovas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se