Konsultchef till Infotiv

Konsultchef till Infotiv

Har du en stark entreprenörsådra och trivs som bäst när du får arbeta under total frihet men mot tydligt uppsatta mål? Här får du mixen av just detta tillsammans med att ingå i en grupp på tre personer som ansvarar för att ta Infotiv till nästa nivå. Ditt arbete bidrar i slutändan till Infotivs partners tekniska innovationer och utveckling!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Konsultchef till Infotiv. Infotiv är ett konsultbolag med många intressanta kunder i Stockholmregionen, med stark förankring inom fordonsindustrin. De växer och behöver alltså utöka med en konsultchef. De är två konsultchefer i dagsläget och närmare 35 konsulter som är ute på uppdrag. Denna roll innebär att du till största del helt får styra över dina egna arbetstider och arbetsplats, men både Infotivs och deras största kunds kontor ligger i Södertälje, där du kommer ha regelbundna ärenden. Tjänstebil ingår för att du enkelt ska kunna transportera dig.

Du kommer att få en introduktion i rollen genom att gå bredvid en av konsultcheferna initialt. Anställningen är en tillsvidareanställning där du under perioden maj 2019-januari 2020 får överta ansvaret för ena konsultchefens kunder och konsulter. När kollegan kommer tillbaka (Januari 2020) kommer ni vara tre konsultchefer och du kommer få arbeta med egna kunder och konsulter. På så vis blir övergången mjukare samtidigt som du får hoppa rakt in i arbetet.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Infotiv.

Arbetsuppgifter

Som Konsultchef kommer du ansvara för Infotivs framgång och tillväxt i Stockholm/Södertälje-regionen. Ett av de stora, långsiktiga målen just nu är att bygga ett affärsområde inom inbyggda system, både utveckling och test. Du kommer att arbeta utifrån aktivitetsmål i form av kundmöten, rekryteringsintervjuer och personalmöten med det yttersta målet att skapa tillväxt. Dina tre primära ansvarsområden kommer att vara:

* Affärsutveckling:
Du kommer att bygga relationer med nya och befintliga kunder inom Infotivs största kunder för att identifiera affärer och konsultbehov. Du kommer i huvudsak arbeta mot Infotivs största partner inom fordonsbranschen men även andra kunder inom teknikområdet. Du kommer att ha hand om hela kedjan från första kundkontakt till prissättning, offert och tillsättning av konsult.
 • Rekrytering: Du kommer ansvara för hela rekryteringsprocessen kopplade till kundernas behov samt kopplat till företagets mål om att växa inom utveckling och test av inbyggda system. Detta innefattar allt ifrån att aktivt söka efter nya kandidater till att anlita nya konsulter och ha avtalskrivningar.
 • Personalansvar:
Du kommer ha personalansvar över de konsulter som är ute på uppdrag genom regelbundna avstämningar, uppföljningar och även ge stöttning vid behov.

Tjänsten passar dig som trivs som bäst när du helt ansvarar för ditt eget arbete, för att nå dina egna mål och som verkligen lever för känlsan av att håva in nya affärer. Om du verkligen vill bli en nyckelperson i ett redan framgångsrikt företags tillväxt är detta helt rätt tjänst för dig.

Vi söker dig som

Vi ser att du har arbetslivserfarenhet av något av följande:
 • B2B-sälj
 • Rekrytering
 • Teknik/IT
 • Har goda kunskaper i både svenska och engelska, då majoriteten av kunderna talar svenska som huvudspråk.
Det är meriterande om du har erfarenhet av en roll som innefattat både sälj och rekrytering.

Vi lägger dock absolut störst vikt vid de personliga egenskaperna för denna roll. För att lyckas i denna roll behöver du vara starkt resultatinriktad och även helt självgående för att passa in i en målinriktad miljö. Du är orädd att ta kontakt och initiera möten hos dina kunder och har en förmåga att skapa struktur för att kunna hantera flera parallella ansvarsområden och en händelserik vardag.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Valfri placeringsort, men möjlighet att sitta på Infotivs kontor i Södertälje
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Infotivs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Infotiv är ett konsultföretag inom teknik som erbjuder konsulter, lösningar och verktyg till sina kunder. Deras kunder finns framförallt inom energi-, fordons-, life science- och- tågbranschen. De har i dagsläget 220 anställda och kontor i Göteborg, Södertälje, Malmö, Shanghai och Beijing.