Junior redovisningsekonom till stort företag

Junior redovisningsekonom till stort företag

Vi söker nu för vår kunds räkning en junior redovisningsekonom för en omgående start. Vill du bli en del av en innovativ och utvecklande arbetsplats? Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en redovisningsekonom för vår kunds räkning. Vår kund är en världsledande leverantör av transportlösningar. Du kommer att komma till ett team om 9 personer och ni sitter på företagets huvudkontor. På företaget finns det stora utvecklingsmöjligheter och uppdraget kan för rätt person vara en mycket god språngbräda in på företaget och i din karriär.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och är behovet är långsiktigt.

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom hos vår kund kommer du att ha eget ansvar för löpande redovisning.

Du kommer tillexempel att
 • Ansvara för bokslutsrapportering
 • Arbeta med kontoavstämningar
 • Arbeta med momsavstämningar och rapportera sociala avgifter
 • Utveckla processer och arbetssätt
Tjänsten passar dig som har tidigare erfarenhet av redovisning och nu vill lära dig ännu mer, och utvecklas på ett stort företag.

Vi söker dig som
 • Har en examen inom ekonomi
 • Har goda kunskaper i Excel
 • Har professionell kunskap i svenska och engelska i tal och skrift då kommunikationen kommer att ske på båda språken
 • Har tidigare erfarenhet från redovisning, exempelvis från ett jobb vid sidan av studierna eller från ett sommarjobb
I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet, motivera därför väl i motiveringsrutan varför just du skulle passa i denna roll. Vi tror att du som söker är flexibel och har lätt att anpassa dig efter nya omständigheter. Vi tror att du kan ta egna initiativ och arbetar lösningsfokuserat. Vidare tycker du om att strukturera upp ditt arbete, och du värdesätter också ett gott samarbete med dina kollegor.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Södertälje
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en världsledande leverantör av transportlösningar. Mer information ges om du går vidare i processen.