Junior projektingenjör till internationellt företag

Junior projektingenjör till internationellt företag

Vill du arbeta med ett spännande projekt och vara del av ett stort internationellt företag? Trivs du i en stöttande roll samtidigt som du får chans att arbeta med många kontaktytor? Nu söker Züblin Scandinavia en projektingenjör till deras stora projekt i Södertälje kanal. Detta är det första sluss bygget på 100 år i Sverige och ett av de mest teknisk såväl som logistikt komplexa projekten i Sverige. Med många spännande utmaningar då båttrafik pågår samtidigt som bygget ska fortlöpa, kilometervis med spont och merparten av arbetena utgår från promar! Låter det som något för dig? Sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker åt Züblins räkning en projektingenjörer med start omgående. Züblin är ett helägt svenskt dotterbolag till det tyska bolaget. Züblin har över 16 000 medarbetare globalt och nationellt i Sverige arbetar ungefär 130 personer placerade i Stockholm, Göteborg och Sundsvall. Züblin arbetar med infrastruktur och djupgrundläggning där de erbjuder innovativa och konkurrenskraftiga lösningar. Tack vare deras personliga engagemang, långa erfarenhet samt lokala kännedom skapar de mervärde hos sina kunder och är på väg att bli Europas ledande leverantör av byggnadstjänster.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Züblin. Uppdraget kommer att vara på heltid och inleds med 6 månaders provanställning. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Züblins önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsterna går till Academic Work

Arbetsuppgifter

I rollen som projektingenjör kommer du att stötta produktionschef med arbetsuppgifter avseende såväl projektets/arbetsområdets planering, genomförande samt administration och ekonomiuppföljning i det definierade området.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med markarbetena inom slussens arbetsområde
 • Upprättande av kontrollplaner, egenkontroller, checklistor genom hela produktionen samt upprättande av övrig dokumentation
 • Agera stöd för uppföljning av ekonomi, planering och dokumenthantering
 • Medverka vid upprättande av produktionskalkyl, budget och prognoser
 • Arbeta med ekonomiska regleringar
 • Tillsammans med arbetsmiljösamordnaren hantera olika frågor
 • Tidplanering och uppföljning så denna innehålls
 • Logistikplanering och upprättande av APD-planer
Vi söker dig som
 • Har en avslutad högskoleingenjörsutbildning eller har annan utbildning som vi bedömer likvärdig
 • Har mycket god kunskap i det svenska och engelska språket i både tal och skrift
 • Har goda kunskaper i samtliga Microsoft Office-program
Det är meriterande om du
 • Har tidigare administrativ erfarenhet
 • Har erfarenhet som projektingenjör
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid 7-16
 • Placering: Södertälje
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Züblin Scandinavia AB är ett dotterbolag till Ed. Züblin AG och tillhör STRABAG koncernen. Deras vision är att de ska vara Sveriges ledande företag inom grundläggnings- och anläggningsbranschen samt upplevas som den bästa arbetsgivaren i branschen av deras personal. Deras affärsidé är att genom spetskompetens, lokalkännedom och tillsammans med koncernens övriga resurser, skapa mervärden för deras kunder, anställda och ägare. Läs mer om Züblin Scandinavia AB på www.zueblin.se.