Erfarenhet av truck? Här får du chansen att komma in och växa hos Beijer Södertälje!

Erfarenhet av truck? Här får du chansen att komma in och växa hos Beijer Södertälje!

Kompetens kan man skapa - det viktigaste är att du har ett engagemang. Så är attityden kring engagemang kontra erfarenhet/kompetens på din nästa arbetsplats - Beijer. Nu söker man dig som vill komma in och växa och utvecklas i en välkomnande miljö i Södertälje i rollen som logistikplock. Viss erfarenhet är dock oundvikligt att du behöver ha: för att vara aktuell för den här tjänsten behöver du ha truckkort och erfarenhet av att köra motviktstruck - har du det är detta en fantastisk möjlighet att hitta hem till din nästa långsiktiga arbetsplats - kanske är du deras nästa avdelningschef? Vi tillämpar löpande urval för denna tjänst och start är omgående så skriv en motivering och ansök nu direkt.

Information om uppdraget

Academic Work söker till Beijer i Södertälje dig som har truckkort och erfarenhet av motviktstruck för en roll med många olika utvecklingsmöjligheter och start omgående.

På Beijer i Södertälje finns ett gäng med välkomnande och öppen stämning som längtar efter dig - sin nya kollega. För den här tjänsten är det ett krav att du har B-körtkort samt truckkort med erfarenhet av motviktstruck. Har du det är detta en grym möjlighet för dig att komma in med dina nya tankar och idéer i ett långsiktigt heltidsjobb där du kommer kunna växa inom bolaget. Kanske kommer du genom Beijers egna utvecklingsprogram Beijerakademi utvecklas och bli Beijers nästa avdelningschef?

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Beijer. Uppdraget kommer att vara på heltid och ambitionen är att du på sikt ska bli överrekryterad till Beijer förutsatt att både du och Beijer är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som en del av teamet logistikplock kommer du arbeta med just logistik & plock. Hos Beijer innebär det en speciell sorts logistikhantering. Eftersom Beijer är en brädgård handlar det om en annorlunda varuhantering där alla varor kräver olika hantering. Ena stunden kan du hantera långa träbalkar på flera meter, nästa stund är det korta brädor eller tung armering du hanterar.

Tjänsten passar dig som tycker att kl. 12-19:45 låter som passande arbetstid, vill arbeta i ett gäng med god stämning och söker en arbetsgivare där du får in en fot för att därefter kunna växa med företaget.

Vi söker dig som

Vi söker dig som behärskar svenska väl då det är arbetsspråk. Utöver det krävs det att du har erfarenhet av att köra motviktstruck och har B-körtkort och självklart truckkort. Du är dessutom ambitiös och söker egentligen inte en ny roll - du söker ett nytt företag att komma in och växa hos.

Det är meriterande om du har arbetat på brädgård förut men det är givetvis inget krav.

Som person är du en lagspelare med härlig energi och ser gärna dig själv som en framtida centralpelare hos Beijer. Detta är helt enkelt ett långsiktigt jobb att komma in och utvecklas inom.
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid (måndag-fredag 8-17)
  • Lön: 140.90
  • Placering: Södertälje
  • Kontaktuppgifter: per.carnestedt@academicwork.se
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Beijers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se