Dokument Controller till ett av världens största läkemedelsföretag!

Dokument Controller till ett av världens största läkemedelsföretag!

Här blir du en del av högteknologisk och LEAN-baserad miljö där samarbete, förbättringsarbete och smarta lösningar värderas högt.

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en Dokument Controller. Vår kund sitter i moderna lokaler ligger med närhet till stad, vatten och skog. Varför inte starta dagen med ett spinning-pass, koppla av med mindfulness på lunchen eller avsluta dagen med att sjunga ut i deras kör?

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Du erbjuds
 • En dedikerad konsultchef och karriärspartner
 • En möjlighet att få erfarenhet av en internationell och innovativ miljö
Arbetsuppgifter

I rollen som dokumentcontroller jobbar du främst med arkivering, samt skriva in inkomna handlingar till enligt lagstiftning och regler. Du hjälper också till att besvara frågor om olika handlingar som har inkommit till myndigheten.

För att lyckas som dokumentcontroller bör du tycka om ordning och reda, samt gilla att lösa problem och vara serviceinriktad.

Vi söker dig som

Har en akademisk utbildning inom ekonomi eller liknande
 • Har 1-2 års arbetslivserfarenhet av dokumenthantering eller arkivering
 • Är flytande i engelska då kommunikation sker på det språket
Som person är du:
 • Ansvarstagande
 • Strukturerad
 • Noggrann
Övrig information
 • Start: så snart som möjligt
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Söder om Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se