Academic Work söker tekniska konsulter till området underhåll! Är du redo att ta nästa kliv i...

Academic Work söker tekniska konsulter till området underhåll! Är du redo att ta nästa kliv i...

Vill du vara med och leverera underhåll i världsklass? Här blir du erbjuden spännande och utvecklande uppdrag med ypperliga möjligheter till utveckling. Arbetsplatsen präglas av trevliga och kompetenta kollegor som arbetar professionellt med att lösa projektfrågor via samarbete och nätverkande inom koncernen. Projektet som just nu är aktuellt är inom området underhåll, och perfekt för dig som känner dig redo att ta nästa kliv i karriären! Låter detta intressant? Sök tjänsten redan idag då start är omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker flera personer som vill in och arbeta med underhåll och beredning till ett meriterande projekt som till en början kommer ha sin placering ute i Södertälje.

Du kommer att ingå i ett team som arbetar övergripande med uppdrag inom Asset Management och enhetens mål är att leverera underhåll i världsklass. Gruppen är ett starkt team om 20 konsulter och ni alla kommer ha varierande arbetsuppgifter inom området underhåll. Du kommer få en effektiv introduktion för att på bästa sätt välkomna dig och sätta dig in på bästa sätt i aktuella projektet.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.
Förutsatt att båda parter är nöjda med samarbetet kommer det bli aktuellt att bli anställd av vår kund på sikt.

Arbetsuppgifter

I rollen som konsult kommer du bland annat att:
 • Förbättra hanteringen av underhållssystem, arbetsprocesser, planering/beredning
 • Arbeta med det förebyggande underhållsprogrammet, reservdelshantering och uppföljning mm.
 • Medverka i större investeringsprojekt med fokus på underhåll
Vi söker dig som
 • Har ingenjörsexamen mot maskinteknik, där civilingenjörsexamen är meriterande.
 • Är flytande i Svenska och Engelska, både tal och skift, då båda språken förekommer i det dagliga externa samt interna arbetet
 • Har B-körkort då resor kan förekomma i tjänsten långsiktigt
Meriterande är om du:
 • Har erfarenhet av att arbeta med underhåll/beredning
 • Tidigare arbetat som konsult
 • Erfarenhet av systemet Maximo eller liknande underhållssystem
Om du besitter någon utav de meriterande punkterna är det viktigt att detta framgår tydligt i din ansökan.

Hos vår kund erbjuds alla medarbetare frihet under ansvar med möjlighet till utveckling i din roll. Vår kund finns i Sverige men också internationellt om du har sådana ambitioner. Här gillar man att jobba tillsammans och värdesätter därmed din förmåga att arbeta i lag och att skapa goda relationer, internt såväl som externt. Vi tror också att du är lösningsorienterad, och strukturerad för att kunna möta kundernas behov och driva det vidare mot ett väl genomfört projekt.

I processen kommer vi att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vidare kring rollen så ser vi att du är driven, positiv och lyhörd för din omgivning samtidigt har en god förmåga att ta eget ansvar och driva ditt arbete framåt på ett strukturerat och självständigt sätt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Aktuella projektet är i Södertälje, men framåt kan placering ändras i samband med att olika kundprojekt varierar
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett konsultföretag som utvecklar och utför projekt för industri-, energi- och byggsektorn, både i Sverige och utomlands. Bolaget har ca 120 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Lysekil och Avesta. Vår kund blev år 2019 utsedda till Sveriges bästa arbetsgivare.