AQUAGAS Sweden AB söker montörer

AQUAGAS Sweden AB söker montörer

AQUAGAS Sweden AB är ett familjeägt företag och tillverkare till globala börsnoterade företag inom gashantering och förnybar energi.

AQUAGAS är specialiserade på rening av trycksatta gaser och framför allt rening av vätgas. Under våra 30 år i branschen har vi varit med och utvecklat både produkter och lösningar, inte bara för våra kunder, utan även för branschen som sådan. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi och levererar maskiner och utrustning som renar gas. All vår tillverkning sker i Södertälje, strax söder om Stockholm. Våra kunder finns runt om i världen, de allra flesta kunderna finns utanför Sveriges gränser.

Arbetsuppgifter:
Som montör på AQUAGAS har du varierande arbetsuppgifter. Du ingår i ett team som arbetar med en helhetslösning som sedan levereras till vår kund. I den processen är du en viktig pusselbit. Hos oss är stort och smått viktigt, vilket innebär att en arbetsdag kan innebära allt ifrån att du ser till att nya muttrar finns på plats till att du monterar den sista delen på ett stort kärl, som ska hålla en tryckkapacitet på 300 bar.

Om
intresse finns så kan det även ingå resor i arbetet för att vara med och starta upp anläggningar, framförallt inom Europa men även i USA.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet av praktiskt arbete och helst någon form av industrierfarenhet. Du behöver ha ett intresse för teknik och montering. Vi söker dig som har problemlösningsförmåga och kan se en helhet och vi ser gärna att du har en gymnasial utbildning.

Din ansökan:
Urval sker löpande därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 11 augusti 2022.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Erik Agartson
Email Mejla Erik Agartson
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Industri & Produktion, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://aquagas.se
Sista ansökningsdag 11 aug 2022 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

https://aquagas.se