Kundservicemedarbetare till Volkswagen Group Sverige!

Kundservicemedarbetare till Volkswagen Group Sverige!

AMGA är ett svenskägt bolag med expertis inom service, bank & finans, försäkring och försäljning. Vi är specialiserade inom konsulttjänster, rekrytering och affärsutveckling. Företaget är medlem i Almega Tjänsteföretagen och tillämpar kollektivavtal för branschen.

Vill du bli en del utav en dynamisk och modern organisation? Då passar tjänsten som kundservicemedarbetare hos Volkswagen Group perfekt för dig!

Tjänsten är en heltidsanställning med tillsvidareanställning och introduktion för tjänsten startar under juni.

Om bolaget
Volkswagen Group Sverige är den svenska generalagenten för Volkswagen, Skoda, Audi, SEAT, Volkswagen Transportbilar och Porsche. Volkswagen Group Sverige importerar varumärkenas produkter. Tillsammans med auktoriserade återförsäljare och serviceparter marknadsför de varumärkena, deras produkter och tjänster i Sverige.

Om tjänsten
Volkswagen Group Sverige arbetar mot hela den nationella marknaden och vill alltid leverera service i toppklass. Tjänsten omfattar att via chatt och mail supporta och hantera olika typer av frågor om produkter och tjänster. Vidare innebär arbetet att se till så att kunden får hjälp via återförsäljarna och mycket mer som innefattar att höja kundernas upplevelse av företaget.

Teamet arbetar tätt tillsammans och därför är det viktigt att du är en lagspelare som drivs av att i en stimulerande arbetsmiljö nå goda resultat. Organisationen erbjuder dig en stimulerande, familjär och händelserik arbetsmiljö.

Vi söker dig som
  • har tidigare erfarenhet av service och kundkontakt
  • är serviceminded och uttrycker dig mycket väl i tal och skrift
  • är strukturerad och noggrann
  • tycker det är roligt att jobba mot uppsatta mål
  • trivs med att jobba i ett högt tempo
Vidare tror vi att du prioriterar ett tryggt och långsiktigt heltidsarbete där du på sikt vill växa i organisationen. Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Tjänsten inleds med en gedigen introduktionsutbildning och vi söker er som kan börja en tjänst under juni. Teamet sitter i mycket fina lokaler i Södertälje nära kommunikationer och butiker - https://www.vwgroup.se/om-oss/

Fast lön samt tillkommande förmåner ingår via kollektivavtal. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Intervjuer hålls löpande med sista ansökningsdag 30/6, 2018 så skicka in din ansökan redan nu.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Edin på martin.edin@amga.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (7 dagar kvar)