Hoppa till innehåll
2Complete logotyp

Junior Fordonstekniker

Ansök nu
Är du i början av din karriär inom fordonsteknik och har ett brinnande intresse för bilar? Här har du möjligheten att lära dig en hel del samtidigt arbeta med att utrusta sprillans nya bilar.

Vad erbjuder vi?
 • Heltidstjänst med start omgående.
 • Generös timlön
 • Möjlighet till utveckling
 • Anställning enligt kollektivavtal innefattande förmåner
Du kommer ingå i en härlig grupp av kollegor som är prestigelösa, behjälpliga och välkomnande. Du kommer även få en närvarande och stöttande ledning som skapar möjligheter för dig att utvecklas och växa i din roll som fordonstekniker.

Vem söker vi?

Krav:
 • Slutförd utbildning inom fordonsteknik
 • B-körkort (manuell växellåda)
 • Mycket goda kunskaper i tal och skrift på svenska
För att trivas i denna roll behöver du som person ha en god arbetsmoral, passa tider och kunna arbeta i ett högt tempo. Det förekommer lyft av däck i samband med däckskifte vilket kan kräva en bättre fysik. Vidare ser vi att du är lyhörd och en lagspelare men trivs samtidigt att arbeta självständigt.

Vad innebär rollen?
 • Utrustning av personbilar och transportbilar invändigt och utvändigt
 • Arbete enligt kundorder
 • Nära samarbete med alla på verkstaden
 • Däckskifte
I arbetet kommer du enligt kundorder utrusta de nya bilarna med diverse utrustning så som alkolås, dragkrok, stänkskydd, lampor med mer. I ditt arbete ingår även däckskifte. Du blir anställd som konsult hos oss på 2Complete men arbetar ute hos vår kund som har sin verkstad i Södertälje Hamn. Arbetsdagarna är förlagda på heltid med arbetstider måndag till torsdag 07:00-16:30 samt fredagar 07:00-14:00.

Start sker omgående där av kan tillsättning ske innan sista datum för ansökan, skicka därför in din ansökan snarast. Har du frågor eller funderingar kontakta den ansvariga rekryteraren Dinara Garipova.

2Complete

Varför skall du bli konsult hos oss?
Som konsult hos oss omfattas du alltid av kollektivavtal. Detta ger dig bland annat avtalsenliga villkor gällande semester, pension, lön, friskvårdsbidrag, och terminalglasögon.

Vi är din partner i arbetslivet. Som konsult får du utöver din chef på arbetsplatsen även en engagerad konsultchef vars främsta fokus är att se till att arbetsplatsen och rollen du befinner dig i är den perfekta matchen för dig och din utveckling.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.
Mer info
Kontaktperson
Dinara Garipova
Telefon
Email
Yrkesroll
Sista ansökningsdag
30 okt. 2023 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare