Junior Bilmekaniker

Junior Bilmekaniker

Är du i början av din karriär och har ett brinnande intresse för bilar? Här har du möjligheten att arbeta med att utrusta sprillans nya bilar!

Vad erbjuder vi?

Du erbjuds en heltidstjänst med start omgående. Arbetet sker hos vår kund på deras utrustningscenter i Södertälje. Här arbetar du självständigt i en ren arbetsmiljö med kollegor nära till hands. I denna tjänst har du möjlighet till utveckling och du omfattas även av kollektivavtalet. Du erbjuds också en timlön som är i den övre medellönen för junior bilmekaniker.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har:
  • Slutfört utbildning inom fordonsteknik
  • B-körkort
  • Ett bilintresse.
Vidare behöver du ha mycket goda kunskaper i tal och skrift på svenska.

Vad innebär rollen?

I arbetet kommer du enligt kundorder utrusta de nya bilarna med diverse utrustning så som alkolås, dragkrok, stänkskydd, lampor med mer. I ditt arbete ingår även däckskifte. Du blir anställd som konsult hos oss på 2Complete med god chans till en tillsvidareanställning hos vår kund.

Dina arbetsdagar är förlagda på heltid med arbetstider 07:00-16:30 måndag till torsdag samt 07:00-14:00 fredagar.

Urval sker löpande och en tillsättning kan ske innan sista datum för ansökan, skicka därför in din ansökan snarast. Har du frågor eller funderingar kontakta den ansvariga rekryteraren Dinara Garipova.

2Complete

Varför skall du bli konsult hos oss?
Som konsult hos oss omfattas du alltid av kollektivavtal. Detta ger dig bland annat avtalsenliga villkor gällande semester, pension, lön, friskvårdsbidrag, och terminalglasögon.

Vi är din partner i arbetslivet. Som konsult får du utöver din chef på arbetsplatsen även en engagerad konsultchef vars främsta fokus är att se till att arbetsplatsen och rollen du befinner dig i är den perfekta matchen för dig och din utveckling.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.
Mer info
Kontaktperson Dinara Garipova
Telefon 072 193 79 00
Email Mejla Dinara Garipova
Område Södertälje
Yrkesroll Fordon, Reparatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 apr 2023 (35 dagar kvar)