Vill du arbeta som Fordonselektriker

Vill du arbeta som Fordonselektriker

Dina arbetsuppgifter

Arbetsbeskrivning: Vi söker dig som vill arbeta som fordonselektriker i Södertälje, dina arbetsuppgifter blir bland annat att montera och bygga påbyggnader på transportbilar. Du kommer att montera allting invändigt, samt att du ansvarar för att bilarna kan levereras enligt deadlines.

Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter med mycket eget ansvar. Du blir en del av ett härligt team där du får möjligheten att vara med och påverka. Det är viktigt att du drivs av nöjda kunder, du har hög initiativförmåga samt ett brinnande engagemang för ditt arbete.

Arbetets omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, arbetstiderna är 7-16,

Din profil

Kompetenskrav: För att lyckas i rollen som utrustningsmekaniker ser vi gärna att du arbetat som fordonstekniker, fordonselektriker eller utrusningsmekaniker tidigare. Har du en utbildning inom fordon är detta meriterande. Du behärskar svenska i tal och skrift och har B-körkort.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins på telefon 073-365 68 32 eller emily@2Complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om bolaget ges vid en intervju