Underhållstekniker till produktion - el och automation

Underhållstekniker till produktion - el och automation

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi på 2Complete dig som vill arbeta som underhållstekniker hos en av våra kunder i Södertälje. Detta är en heltidstjänst där du arbetar skift, dagtid ena veckan och andra kväll. Dina arbetsuppgifter som underhållstekniker innebär att arbeta med akutservice, felsökning och förebyggande underhåll.

Du kommer att arbeta självständigt och omväxlande, där du får en bredd i dina arbetsuppgifter och möjlighet till kompetensutveckling. Arbetsgruppens kultur präglas av ett stort tekniskt kunnande, nytänkande och engagemang där stort värde läggs vid säkerhet och samarbete. Underhållsavdelningen har en spännande utveckling framför sig och för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter.

Vill du börja omgående och söker nästa utmaning i din karriär inom El och Automation då har vi tjänsten för dig.

Din profil

Vi söker dig med teknisk gymnasieutbildning inom el och automation. Du har några års arbetslivserfarenhet inom underhållsarbete helst inom industri samt att du är van vid att arbeta i team. Du har goda kunskaper i svenska samt att det är meriterande om du har kunskaper i engelska såväl i tal som skriftligt. För att vara framgångsrik i rollen som underhållstekniker krävs att du är analytisk, noggrann, strukturerad och resultatinriktad och du har förmågan att jobba både självständigt och i grupp. Stor vikt läggs vid grundläggande tekniskt kompetens och personligt driv. Vi tror att rätt person kan utvecklas och få en bra utbildning direkt hos företaget.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor, vänlig kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, emily.higgins@2complete.se eller 073-365 68 32.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Underhållstekniker, el, automation, drifttekniker
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Södertälje
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.