Underhållsmekaniker till Södertälje

Underhållsmekaniker till Södertälje

Dina arbetsuppgifter

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med underhållsarbete? Är du serviceinriktad och trivs med att ha kontakt med kunder? Är du intresserad av att arbeta på ett företag som är under ständig utveckling? Just nu söker vi dig som vill arbeta som underhållstekniker med inriktning mot mekanik till produktions- och fastighetsunderhåll på en motorbearbetning hos vår kund i Södertälje.

Din roll kommer bland annat innefatta att förebygga och avhjälpa underhåll på produktionsmaskiner och transport- och lyftutrustningar. I arbetet ingår felsökning av hydraulik- och pneumatiksystem, lagerbyten samt mekaniska reparationer, ombyggnationer, konstruktionsändringar och tillståndskontroller. Du kommer också ha mycket kundkontakt.

Detta är en heltidstjänst där du kommer arbeta två- och tre-skift samt dagtid.

Din profil

För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du har:
  • Gått en teknisk utbildning
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter så som mekaniskt underhållsarbete
  • Erfarenhet av att hantera verktygsmaskiner
  • God datavana
  • Talar och skriver svenska och engelska flytande eftersom båda språken används på arbetsplatsen dagligen
  • B-körkort
Som person ser vi att du har ett brinnande intresse för teknik. Vi ser även att du tycker om att lösa problem och är strukturerad och noggrann i ditt sätt att arbeta. I rollen kommer du både behöva arbeta självständigt och i grupp vilket gör att vi letar efter en person som trivs att arbeta på båda sätten. Utöver detta söker vi dig som sprider positiv energi omkring sig, arbetar effektivt och är flexibel.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins på telefon 073 365 68 32 eller emily.higgins @2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer infomration om företaget kommer vi ge vid en eventuell intervju.