Truckförare till Nykvarn

Truckförare till Nykvarn

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som truckförare på vår kunds lager i Nykvarn där arbetsuppgifterna bland annat består av att strukturera upp lagret samt att ta emot varor som kommer in från leveransavdelningen samt pack och plock. Vi söker dig som trivs med att arbeta i grupp och vill utvecklas på ett arbete med högt i tak och bra sammanhållning. Vi söker dig som både har truckkort.

Arbetstiderna är måndag till fredag, 7-16.

Din profil

Vi söker dig som har truckkort och som behärskar svenska obehindrat i tal och skrift eftersom språket används i den dagliga kommunikationen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från lager eller att arbeta praktiskt som truckförare. Detta arbete kan uppfattas som tungt, redskap på anläggningarna finns. Det är meriterande om du har behörighet för motviktstruck (B1).

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan, urval sker löpande. Har du frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på louise.jonsson@2complete.se. Vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Louise Jonsson
Telefon 070 845 99 04
Område Södertälje
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om bolaget ges vid en intervju.