Truckförare och Lagerpersonal till Järna

Truckförare och Lagerpersonal till Järna

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som truckförare samt att vi söker personal som vill arbeta som lagerpersonal med plock och pack. Som truckförare söker vi dig som har erfarenhet av att köra motviktstruck och har ett säkerhetstänk då det förekommer mycket tryckkörning i verksamheten. Lagerpersonalen kommer arbeta med etikettering, uppackning av varor samt se till att allt är redo för utleverans vid de tider lastbilarna går ut till kund.

Arbetstiderna är dagtid för lagerpersonalen och för truckförarna förekommer två skift måndag till fredag, ett förmiddagspass och ett eftermiddagspass. Båda tjänsterna är heltidstjänster, 40 timmar i veckan.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att köra truck, samt att vi söker dig som trivs med att arbeta i team. Har du b-körkort är detta meriterande samt att vi söker dig som behärskar svenska i tal och skrift. Som person söker vi dig som är noggrann, håller tider och att du är stresstålig.

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande. Har du frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Louise Jonsson, louise.jonsson@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Louise Jonsson
Telefon 070 845 99 04
Område Södertälje
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid en intervju