Systemadministratör/ internsupport sökes till stort företag i Södertälje

Systemadministratör/ internsupport sökes till stort företag i Södertälje

Dina arbetsuppgifter

Är du nyfiken, serviceminded och i början av din karriär? Vi kan ha rollen för dig.

Vår kund söker förstärkning till sitt supportteam. Du kommer ansvara för frågor kring ett internt system och vara support både internt och mot företagets återförsäljare. Du arbetar självständigt men med uppbackning systemtekniskt från företagets IT-avdelning. Ditt huvudfokus är att hantera mer eller mindre komplexa ärenden och ge förstklassig support.

Detta är ett konsultuppdrag där du anställs av 2Complete.

Din profil

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av service, är en duktig administratör och har god systemvana. Har du tidigare erfarenhet av liknande roller är det meriterande. Du hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Som person är du nyfiken, orädd samt lösningsorienterad och du motiveras av att ta reda på svar och hitta lösningar. Du brinner för att ge service och arbetar självständigt och tar ett högt individuellt ansvar över ditt arbete.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig konsultchef Malin Ryholt på telefon 076- 875 11 46 eller malin.ryholt@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Malin Ryholt
Telefon 0768751146
Område Södertälje
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 feb 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

2Complete är rekryterings- ochbemanningsföretaget som bygger en organisation på ambitiösa och hungriga personer. Vidare är det för oss viktigt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt.
Ett arbete efter dessa riktlinjer tror vi skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller uthyrning.