Serviceinriktad ekonom sökes till Södertälje

Serviceinriktad ekonom sökes till Södertälje

Dina arbetsuppgifter

Är du ekonom, serviceinriktad och brinner för utveckling av processer och rutiner? Då har vi möjligheten för dig.

Vi söker en engagerad och ekonomikunnig person till vår kunds supportteam. Du kommer att supportera en stor kunds interna personal gällande ekonomisystemen Visma och Palette. I rollen hanterar du ärenden via mail och telefon.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd av vår kund.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare arbetserfarenhet av liknande roller, du har en förståelse för hela redovisningsprocessen samt kund- och leverantörsreskontra. Du har en hög teknisk förståelse och har arbetat med digitala processer. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av ekonomisystemen Visma och/ eller Palette.

Som person vill vi att du är serviceminded, vetgirig och nyfiken. Du brinner för att ge service och lösa komplexa problem för kund. Du uppskattar att arbetat i en föränderlig miljö med många bollar i luften och du är en utpräglad lagspelare.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Anna Magnusson
Telefon 076-869 30 48
Område Södertälje
Yrkesroll Data & IT, Ekonomi, Support, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid intervju.