Scrum Master till DevOpsteam i Södertälje

Scrum Master till DevOpsteam i Södertälje

Dina arbetsuppgifter

Du kommer axla rollen som Scrum Master för ett nybildat DevOpsTeam. I rollen ser du till att teamet har rätt förutsättningar för att komma i mål med dom aktiviteter som ska utföras. Du håller i täta uppföljningsmöten för att säkerställa att ni arbetar med det som har planerats av teamet för innevarande sprint. Du har även tät dialog med de interna beställarna och leverantörer.

Teamet består av både seniora och juniora utvecklare vars mål är att utifrån ett agilt förhållningssätt kunna försörja verksamheten med nya lösningar på vår Azureplattform.

Idag har vår kund en mindre tjänsteleverans i Azure som består av backend-API:er för sin mobilapp för fordonsadministration samt en integration mellan generalagentens CRM-system och återförsäljarnas affärssystem. Just nu pågår en upphandling av ett nytt affärssystem och de ser ett stort behov av API-lösningar, integrationer och applösningar framöver.

Din profil

Vi söker dig som är van att arbeta med dom senaste teknikerna inom Microsoft/Azure, du är lösningsorienterad, kommunikativ och drivs av att motivera ditt team till att alltid bli bättre. I dagsläget arbetar vår kund inom konceptet SOLID & DDD och för att kunna sätta dig in i teamets arbete så ser vi gärna att du har en god förståelse inom .NET Core 3.x, API Management, CosmosDB, Azure DevOps, REST API:er, ARM templates, Pipelines i YAML och Service Bus.

Språkkrav: svenska och engelska flytande i tal och skrift

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Malin Ryholt
Telefon 0768751146
Område Södertälje
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2020 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hos vår kund får du chansen att arbeta i ett litet och sammansvetsat bolag. De arbetar tillsammans och drar nytta av varandras kunskaper och erfarenheter när de testar och utvecklar nya idéer och lösningar för sina kunder.

Hos vår kund arbetar man enligt principen frihet under ansvar, hänger med kompetenta kollegor och får tillgång till ett stort nätverk.

Vår kund är måna om sina medarbetares välmående och vill att du både ska påverka och utmana din egen och bolagets utveckling.

De sitter i nybyggda ljusa lokaler i Södertälje med nära till all slags kommunikation och erbjuder bl.a. ett generöst friskvårdsbidrag med bland annat friskvårdstimmar, fria hälsoundersökningar m.m.

Under rådande tider arbetar företagets medarbetare med fördel hemifrån men kontoret är öppet och varje team får planera själva hur dom jobbar bäst.