Ekonom sökes till stort bolag i Södertälje

Ekonom sökes till stort bolag i Södertälje

Dina arbetsuppgifter

Vill du ta möjligheten att komma in i en spännnade organisation med härliga kollegor. Vi söker för vår kunds räkning en driven redovisningsekonom som vill stärka upp deras team.

Som redovisningsekonom hos vår kund kommer du huvudsakligen att arbeta med följande:
  • Värdering av lån och derivat
  • Beräkna upplupna räntor samt avstämning av lån- och räntemellanhavanden med koncernbolag
  • Dagliga banksaldoavstämningar, registrera nya lån, bevaka förfall och upprätta utbetalningsunderlag samt föra protokoll
  • Upprättande av månads- och årsbokslut enligt lagbegränsad IFRS
  • Resultat och balansanalys i bokslut
  • Löpande balanskontoavstämningar
  • Rapportering
Din profil

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av löpande redovisning, bokslut och rapportering. God Excel-vana är ett krav. Du kan uttrycka dig flytande i både tal och skrift på svenska och engelska, tyska är meriterande.

Som person är du driven och ambitiös men även prestigelös. Du är noggrann, lösningsorienterad och har ett stort intresse för att lära dig mer om ekonomi. Vidare är du ansvarstagande och självständig, du har en god förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt. Utöver detta har du en god samarbetsförmåga och du värdesätter en god relation med kollegor.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 alt. anna@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Anna Magnusson
Telefon 076-869 30 48
Område Södertälje
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 maj 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid intervju.