Redovisningsekonom till bostadsföretag i Södertälje

Redovisningsekonom till bostadsföretag i Södertälje

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Redovisningsekonom kommer du ha stor frihet under eget ansvar och du kommer ansvara för 25 bostadsrättsföreningar där du har helhetsansvaret för ekonomin. Din roll är bred och en del av dina arbetsuppgifter kommer innebära följande:
  • Löpande bokföring
  • Redovisning och rapportering
  • Upprätta kontoavstämningar
  • Ta fram budgetförslag
  • Hantera lån
  • Upprätta bokslut, deklarationer och årsredovisningar
  • Rådgivande mot bostadsrättsföreningarnas styrelser i ekonomiska frågor
Din profil

Kompetenskrav: Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och goda kunskaper i bokföring, redovisning och rapportering. Meriterande med erfarenhet av affärssystemet Agresso och erfarenhet från Redovisningsbyrå, men inget krav. Vidare har du goda kunskaper i Excel och talar svenska och engelska.

Personliga egenskaper: Som person är du strukturerad, kommunikativ, lösningsfokuserad och driven. Du är proaktiv i ditt arbetssätt och har en naturlig fallenhet för att se helheten i ditt arbete.

Vid frågor angående tjänsten, välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Margareta Meek 070-942 59 95 alt. margareta.meek@2complete.se. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om bostadsföretaget ges vid en eventuell intervju.