Press-och sponsoransvarig sökes till Skoda Sverige

Press-och sponsoransvarig sökes till Skoda Sverige

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill gå i fronten för SKODA Sveriges fortsatta utvecklingsarbete och ansvara för den externa PR-kommunikationen och sponsorverksamheten.

Rollen innebär att du ansvarar för SKODA Sveriges externa och icke-köpta kommunikation inklusive pressrealeser, pressmaterial samt eventuell kriskommunikation. Du upprättar SKODA Sveriges PR-plan och budget samt ansvarar för att för att implementera och genomföra dess kopplade aktiviteter.

I tjänsten ingår även att löpande bearbeta media och enskilda motorjournalister för testning och provkörning av aktuella modeller samt bistå med information och fakta. Du är en viktig resurs som ansvarar för all form av kommunikation både internt och externt. Du är den drivande kraften för åtaganden och aktiviteter inom hockey, cykling och motorsport och tillsammans med övriga marknadsteamet hanterar du SKODAS CSR-projekt och ansvarar för deras ambassadörer. Som Press- och Sponsoransvarig för SKODA Sverige ingår du i marknads- och produktavdelningen.

Detta är en konsulttjänst på initialt ett år. Tjänsten är förlagd i Södertälje och i det ingår en del resande vilket varierar beroende på antal lanseringar men i snitt är det 40-50 dagar per år.

Din profil

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial examen inom kommunikation och marknad och vi sätter stort värde i erfarenhet inom media och journalistik. Du har ett brinnande fordonsintresse och hög kunskap inom branschen. Du är flytande i både tal och skrift i svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Som person är du kommunikativ, servicefokuserad och socialt anpassningsbar. Som Press- och Sponsoransvarig är det viktigt att du har en stark serviceattityd och förmåga att snabbt sätta dig in i omfattande informationsmaterial och förmedla dem utifrån lokal strategisk inriktning. Tjänsten innehåller många samarbeten och ställer stora krav på integritet och förmåga att bygga relationer. Flexibilitet är ett ledord då förutsättningar och planer ofta ändras med kort varsel. Du har även en hög förmåga att lösa uppkomna problem både självständigt och i samarbete med andra.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Anna Magnusson
Telefon 076 869 30 48
Område Södertälje
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 maj 2021 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Volkswagen är den svenska generalagenten för Volkswagen, Skoda, Audi, SEAT, Volkswagen Transportbilar, Porsche och Europcar. Vi importerar varumärkenas produkter. Tillsammans med de auktoriserade återförsäljarna och serviceparterna marknadsför vi varumärkena, deras produkter och tjänster i Sverige. Vi förvaltar och utvecklar en väl utspridd auktoriserad försäljnings- och eftermarknadsorganisation så att de levererar och efterlever tillverkarnas kvalitetskrav och garantier."