PDI Tekniker Mercedes-Benz

PDI Tekniker Mercedes-Benz

Dina arbetsuppgifter

Vår kund växer och söker nu fler engagerade medarbetare. Just nu söker de en duktig tekniker till deras Mercedes-Benz PDI utrustningsverkstad.

Är du redo att ta stort ansvar och växa in i en nyckelroll? Vill du ha en utmanande miljö där du kan utvecklas? Vår kund bryr sig inte bara om bilar utan även om deras kunder och om varandra. De är medvetna om att deras framgång bygger på deras förmåga att utvecklas tillsammans i team. I den här varierande rollen arbetar du bl.a. med påbyggnation och sverigeanpassningar av nya Mercedes-Benz last, transport och personbilar.

Detta är en rekrytering, vilket innebär att du blir direktanställd hos vår kund. Det är en heltidstjänst där du arbetar måndag till fredag, kl:7.00-16.00.

Din profil

Vi söker dig som har en fordonsteknisk gymnasieutbildning och har B-körkort. Om du har C-körkort så är det meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som tekniker eller påbyggare.

Vi söker dig som brinner för service. Som person är det viktigt att du är social, positiv och uthållig och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Vi ser även att du är självständig, stresstålig och trivs att arbeta i team.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Louise Jonsson
Telefon 070 845 99 04
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vid en eventuell intervju berättar vi mer om företaget.