Montör till stort bolag i Södertälje

Montör till stort bolag i Södertälje

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som fordonsmontör i Södertälje. I denna tjänst får du ett roligt och varierande arbete där du kommer bli en del av ett härligt team som inspirerar och stöttar. Arbetsuppgifterna består av att slutmontering, skåpsmontering samt special beställningar.

Arbetstiderna är måndag till fredag 7-16 och vi söker dig som vill arbeta heltid med start omgående.

Din profil

Är du händig, fordonsintresserad samt tycker det är roligt att montera? Då har vi på 2Complete tjänsten för dig.

Vi söker dig som trivs i en varierande arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik. Du trivs med att arbeta i högt tempo och du är engagerad, driven och strukturerad. Vi ser gärna att du trivs med att arbeta självständigt samt att varje arbetsuppgift får den uppmärksamhet den kräver. För att trivas i rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av industriarbete eller verkstadsarbete. Du har gymnasiekompetens samt att du behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Är du den vi söker? Skicka ditt CV redan idag, urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins, emily.higgins@2complete.se eller 073-365 68 32.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 0733656832
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juli (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget lämnas vid intervjutillfället